Homepage  / Știri

Distribuţia „Iubire şi onoare”, completată de Willmark

 Distribuţia „Iubire şi onoare”, completată de Willmark

de Redactia Tvmania

Nu mică le-a fost mirarea producătorilor noii telenovele de la Acasă când l-au văzut pe Willmark la castingul pentru rolurile din „Iubire şi onoare”, însă se pare că acesta i-a convins, aşa că acum filmează de zor alături de Vâlcan, Papadopol, Fodor şi mulţi alţii.

Willmark va interpreta rolul lui Fernando, un agent columbian sub acoperire, crescut în lumea drogurilor, care acum vrea să îi pedepsească pe toţi cei care vând aceste substanţe.

„Sunt foarte bucuros, pentru mine este un pas important în carieră, am vazut şi entuziasmul producătorilor atunci când m-am prezentat la casting, unde am reprodus o scenă foarte grea cu Alexandru Papadopol. A fost totul atât de frumos încât m-am ambiţionat: în acest proiect aş vrea să fiu cat mai aproape de personajul pe care-l interpretez”.

Willmark a trecut şi prin emoţiile primei zile de filmare, a auzit pentru prima dată „acţiune!’ pe platourile din Buftea. ”Începutul a fost greu pentru că eu, cu o seara înainte, m-am întors din Mexic şi dimineaţă am fost, la ora 7, pe platourile de filmare din Buftea. Cu colegii mă cunoşteam de la antrenamentul de tir de la poligon, i-am cunoscut şi pe regizori,  am primit îndrumările lor, am povestit cum ne vedem fiecare personajul, am început să îi construim istoria.  Nu am avut emoţii, mi s-a părut mai degrabă interesant şi incitant, o experienţă nouă şi inedită”, spune Willmark.

.

Citeşte şi :

Adela Popescu îl vânează pe Vâlcan în “Iubire şi onoare”

Radu Vâlcan nu are ochi decât pentru Mădălina

Fodor şi Pătraşcu, un cuplu monden în “Iubire şi Onoare”

Denis Ştefan şi soţiile lui din “Iubire şi onoare”

Au reînceput filmările la “Iubire şi onoare”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton