Homepage  / Seriale / Seriale americane

Distribuția serialului „Elite” (Netflix) revine pe platourile de filmare, după ce a fost depistat un caz de COVID

Distribuția serialului „Elite” (Netflix) revine pe platourile de filmare, după ce a fost depistat un caz de COVID

de Redactia Tvmania

Distribuția serialului produs de Netflix, „Elite” a reluat filmările la începutul acestei săptămâni, după ce în echipă a fost depistată o persoană infectată cu noul coronavirus. 

 

Colegiul Las Encinas își redeschide ușile. După ce filmările au fost amânate, echupa serialului a reluat înregistrările celui de-al patrulea sezon luni, 10 august 2020, potrivit Bluper. Netflix asigură că în echipa serialului este un caz unic de coronavirus, favorizând faptul că filmările pot fi reluate în siguranță.

Cei de la FormulaTV precizează că un membru al distribuției ar fi cel care a fost depistat cu noul virus, însă cei de la Netflix nu au confirmat, nici negat acest zvon, însă a asigurat presa de evoluția favorabilă a persoanei în cauză. Absenta temporară a respectivei persoane nu împiedică însă bunul mers al filmărilor sezonului 4 din „Elite”. 

Filmările au fost sistate după doar o zi de muncă, echipa serialului revenind pe set la data de 3 august. O zi mai târziu, aceștia au fost trimiși acasă, după depistarea unei persoane infectate, urmând ca în zilele următoare întrega distribuție, cât și echipa tehnică să își facă teste pentru a se asigura că toată lumea este sănătoasă. 

 
 
 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton