Homepage  / Seriale

DIVA va difuza, de azi, serialul britanic „Pe urmele misterelor”. În distribuție, Jane Seymour

DIVA va difuza, de azi, serialul britanic „Pe urmele misterelor”. În distribuție, Jane Seymour
34

de Redactia Tvmania

Postul DIVA a anunțat că va difuza, de pe 28 martie, un serial britanic care spune povestea unor aventurieri care umblă prin lume, în căutare de comori ascunse. În „Pe urmele misterelor”, în original „Hooten & The Lady”, protagoniști sunt Michael Landes (Hooten) şi Ophelia Lovibond (The Lady).

Cele două personaje sunt complexe – doi oameni care se ajută reciproc să exceleze în ceea ce fac, dar care nu ar recunoşte asta niciodată.

DIVA va difuza serialul britanic „Pe urmele misterelor”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 34

Creat de premiatul scenarist Tony Jordan, „Pe urmele misterelor”, care va fi difuzat exclusiv la DIVA marțea, la 21:00, este un serial format din 8 episoade. În serial joacă, în rolul distinsei Lady Lindo-Parker, și actrița Jane Seymour.

În cele mai întunecate colţuri ale Amazonului, diligenta şi mereu entuziasmata Lady Alexandra (Ophelia Lovibond, „Guardians of the Galaxy”)- aflată în prima ei expediţie pentru British Museum – dă peste Hooten (Michael Landes, „Final Destination 2”), un căutător de comori american, şarmant doar pe alocuri, dur când este nevoie şi mare amator de aur. Cei doi nu se înţeleg deloc, dar rămân împreună deoarece riscă moartea. Şi nu trece mult până când cad de pe munţi şi din elicoptere, călătoresc prin deşert pe cămile, descoperă temple ascunse şi comori de poveste, dau chiar şi peste legendarul oraş al aurului, El Dorado.

Seria „Pe urmele misterelor” începe marți, 28 martie, la ora 21:00 exclusiv la DIVA. În fiecare marți vom urmări câte un episod – cu excepția zilei de 28 martie, când sunt difuzate primele două episoade ale serialului.

Ce se întâmplă în primele două episoade

În primul episod al serialului „Pe urmele misterelor”, intitulat „The Amazon”, aventurierul american Hooten o cunoaşte pe Lady Alex Lindo-Parker, curator la British Museum, care caută pe Amazon rămăşiţele pământeşti ale lui Percy Fawcett, un explorator britanic care a dispărut cu aproape un secol în urmă, în timp ce căuta oraşul aurului, El Dorado.

La Londra, facem cunoştinţă cu Clive (şeful lui Alex de la British Museum) şi Ella (colega şi prietena lui Alex). În timp ce Hooten şi Alex se luptă cu jungla plină de şerpi şi triburi locale deloc cooperante şi descoperă lumea subterană a dealerilor de diamante, între ei se formează o legătură puternică… oarecum.

În al doilea episod, „Rome”, într-o mânăstire italiană vai de ea, Hooten are o întâlnire misterioasă cu Sora Maria, o figură importantă din trecutul lui. Aceasta îi cere ajutorul: vrea să găsească şi să vândă o relicvă preţioasă – Cartea Sybilline.

În paralel, Alex e la Roma, trimisă de muzeu, iar Hooten apare la faţa locului tocmai când Alex îşi caută o rochie de mireasă cu mama ei, Lady Tabitha.

Hooten o convinge pe Alex să îl ajute să caute volumul, despre care aflăm că e un text mitic pierdut, plin de profeţii legate de Roma antică. Alex se alătură căutării plină de entuziasm şi se trezeşte faţă în faţă cu o capodoperă, în pericol de moarte şi faţă în faţă cu un mafiot periculos.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton