Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Camera de gardă”, spin-off al serialului „Pompierii din Chigago”, de joi, la DIVA

„Camera de gardă”, spin-off al serialului „Pompierii din Chigago”, de joi, la DIVA

de Redactia Tvmania

Postul DIVA a anunțat premiera serialului „Chicago Med” / „Camera de gardă”, o dramă medicală creată de Dick Wolf, multiplu laureat cu Emmy.

DIVA va difuza un nou serial cu medici: Când începe „Camera de gardă”

Serialul „Camera de gardă” va fi difuzat începând de joi, 16 februarie, de la ora 21.00„În fiecare joi va fi difuzat câte un episod, cu excepția datei de 16 februarie, când vedem două episoade”, se arată într-un comunicat de presă DIVA.

„Camera de gardă” este cel de-al doilea spin-off inspirat de serialul Pompierii din Chicago, creată de Dick Wolf („Lege și ordine”).

Care este povestea noului serial de la DIVA

O creaţie a producătorului executiv laureat cu Emmy Dick Wolf, cea mai nouă parte din franciza amplasată în Chicago pătrunde în lumea intensă şi emoţionantă a noului spital modern din oraş, în vieţile doctorilor, asistentelor şi angajaţilor de aici, care luptă zilnic cu haosul, pentru a-şi salva pacienţii.

Noii eroi medicali din Chicago vor cunoaşte, de-a lungul serialului, figuri familiare din „Pompierii din Chicago” şi „Chicago P.D.”.

De-a lungul a 13 episoade, medicii tratează cele mai critice cazuri din oraş şi abordează dilemele etice plini de compasiune şi curaj, oferind cel mai bun tratament posibil. Inspirat de cazuri desprinse de pe primele pagini ale ziarelor, „Camera de gardă” împleteşte cele mai noi descoperiri medicale cu poveştile personale dramatice ale medicilor.

Distribuția serialului „Camera de gardă”

Serialul a avut premiera în SUA în noiembrie 2015, la NBC, plasându-se pe primul loc în slotul său orar.

Din distribuţie fac parte:

Dick Wolf, Andrew Schneider, Diane Frolov, Matt Olmstead, Michael Brandt, Derek Haas, Danielle Gelber, Arthur Forney şi Peter Jankowski sunt producători executivi. Serialul „Camera de gardă” este produs de Universal Television şi Wolf Films.

Urmăriți, din 16 februarie, de la ora 21:00, în fiecare joi, serialul „Camera de gardă”, la DIVA.

Urmărește aici trailer-ul serialului „Camera de gardă”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton