Homepage  / Articole

Divertişii se pregătesc de Moş Crăciun

Divertişii se pregătesc de Moş Crăciun

de Redactia Tvmania

Silviu Petcu, Cristi Greţcu, Ioan Gyuri Pascu şi compania îi aşteaptă pe telespectatori în a doua zi după Crăciun, la o ediţie specială a show-ului „Land of Jokes”, de la Pro TV.

.
.
Moş Crăciun nu are nici o treabă cu criza în show-ul divertişilor din 26 decembrie, el sosind chiar de trei ori la “Politicienii au talent”, una dintre rubricile consacrate ale emisiunii. Cei trei Moş Crăciuni sunt “care mai de care mai darnici, pe banii contribuabililor, bineînţeles”, mărturiseşte Silviu Petcu în revista “TV Satelit” din 11 decembrie.

Cristi Greţcu ţine să completeze şi el tabloul festiv şi ne îmbie: „De Sărbători, personajele, atât ale mele, cât şi ale colegilor mei, vor aştepta cadourile Moşului în jurul bradului, vor fi cuminţi şi vor recita poezii, vor cânta cântecele… ei, aş! Vor fi la fel de tupeiste, de pline de ele şi hilare ca şi în restul anului!”.

Pe lângă trupa Divertis care vorbeşte despre ediţia sa de Crăciun, găsiţi în paginile revistei şi cum aşteaptă Sărbătorile Mircea Radu, Mihaela Rădulescu sau Horia Vîrlan. În plus, cititorilor săi, revista “TV Satelit” le face cadou, în numărul din 11 decembrie, un supliment gratuit cu Horoscopul anului 2011.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton