Homepage  / Vedete / Vedete străine

Divorț fără voie! Gwyneth Paltrow, mărturisire surprinzătoare: „Nu am vrut niciodată“

Divorț fără voie! Gwyneth Paltrow, mărturisire surprinzătoare: „Nu am vrut niciodată“

de Redactia Tvmania

Gwyneth Paltrow a făcut dezvăluiri neașteptate în momentul în care a spus public că nu și-a dorit niciodată să divorțeze de primul ei soț, Chris Martin.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin și-au anunțat separarea în 2014, după 11 ani de căsnicie, iar divorțul s-a finalizat legal doi ani mai târziu. 

Cu toate că a a trecut suficient timp de la despărțire, iar cei doi și-au văzut în continuare de viață, actrița încă surprinde publicul cu detalii legate de relația lor. Invitată în cadrul podcastului susținut de actrița Anna Faris, Gwyneth a vorbit încă o dată despre separarea din 2014, mărturisinc că niciodată nu și-a dorit să pună capăt relației sale cu solistul trupei Coldplay.  Cu toate acestea a reușit să rămână într-o relație de prietenie cu Chris Martin pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

„Nu am vrut niciodată să divorțez. În teorie nu am vrut niciodată să nu fiu căsătorită cu tatăl copiiilor mei. Dar prin acest proces am învățat mai multe despre mine decât mi-aș fi putut imagina vreodată.”, a afirmat Gwyneth Paltrow.

Actrița în vârstă de 48 de ani a vorbit de asemenea și despre relația cu actualul său soț, Brad Falchuk. Cei doi au împlinit în toamna anului trecut doi ani de căsnicie.

„Eram prieteni de mult timp și eram ceva de genul ‘O să fim împreună? Chiar se întâmplă asta?’ Îmi era teamă fiindcă el e genul de persoană care cere să fii prezent și intimitate și comunicare într-o manieră în care eu pur și simplu nu știam cum să o fac. Îmi place să mă cert prin a mă închide în mine… părăsesc camera. Iar el e la modul ‘Nu. Categoric nu. Stăm aici și rezolvăm situația’. E ca și cum aș avea lângă mine un antrenor de jiu-jitsu care îmi spune ‘O să te fac să îți vezi părțile proaste astfel încât să poți câștiga și avansa’.”, a mărturisit actrița.

Cu toate că Gwyneth s-a recăsătorit în 2018 cu Brad Falchuk, cei doi s-au mutat împreună abia un an mai târziu. Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Harper’s Bazaar, Gwyneth a vorbit despre această decizie, afirmând următoarele „cu siguranță ajută la păstrarea misterului, și de asemenea, la păstrarea ideii că această persoană are propria viață.”

„Consider că mariajul este o instituție frumoasă, nobilă, pentru care trebuie să faci eforturi. Pentru că nu cred că te căsătorești și asta este tot – cred că este doar începutul. Creezi această a treia entitate, a treia ființă de care trebuie să ai grijă”, declara actrița în urmă cu doi ani într-un interviu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton