Homepage  / Vedete / Vedete străine

Divorț finalizat! La ce acord au ajuns Adele și Simon Simon Konecki

Divorț finalizat! La ce acord au ajuns Adele și Simon Simon Konecki

de Redactia Tvmania

Adele și Simon Konecki și-au finalizat divorțul la aproape doi ani de la separare.

Un prim acord dintre cei doi la finalizarea divorțului este asupra custodiei fiului lor, Angelo, în vârstă de 8 ani. Se pare că cei doi au convenit să aibă custodie legală și fizică comună. 

Adele nu-i va acorda fostului ei soț Simon Konecki niciun sprijin financiar ca parte a soluționării divorțului.

O hotărâre judecătorească obținută miercuri de TMZ și datată 4 martie precizează:

„Fiecare parte renunță la drepturile de a solicita sau de a obține orice sprijin financiar de la cealaltă parte”. Documentele menționează, de asemenea, detaliile cu privire la pensia copilului.  Pentru că documentele sunt strict confidențiale nu se știe dacă Simon și-a sprijinit financiar copilul în această perioadă

Documentele arată că perechea va căuta să rezolve orice problemă fără litigii.
La începutul lunii martie presa internațională scria că Adele și Simon și-au finalizat divorțul la aproape doi ani după despărțirea lor.
În urma unor rapoarte, Adele a fost forțată să folosească mediatori pentru a-și împărți averea de 140 de milioane de lire sterline (190 de milioane de dolari) în timpul procedurilor.
DailyMail susține că cei doi au prezentat luna trecută un „pachet de judecată” în care fostul cuplu „a optat pentru determinarea drepturilor asupra proprietăților comunitare și a datoriilor prin mediere”. Se spune că Adele și Simon s-au „reprezentat pe ei înșiși” în acest caz.

Fostul cuplu a anunțat că au decis să se despartă în aprilie 2019, Adele depunând documente în instanță cinci luni mai târziu. În aprilie 2020, cererea Adelei de a păstra private detaliile divorțului a fost admisă de o instanță din Los Angeles.
În ianuarie, s-a susținut că Adele a fost forțată să folosească mediatori pentru a-și împărți averea de 140 de milioane de lire sterline în timpul divorțului de Simon.
Surse au declarat pentru The Sun că, deși separarea Adelei și a lui Simon a rămas inițial amiabilă, cei doi au fost nevoiți să folosească mediatori pentru a conveni anumiți termeni pentru soluționarea lor.
Se crede că majoritatea disputelor au rezultat din împărțirea averii cântăreței de 140 de milioane de lire sterline, inclusiv portofoliul lor impresionant de proprietăți de 34,7 milioane de lire sterline (47,4 milioane de dolari), după ce au convenit asupra custodiei comune a fiului lor Angelo, în vârstă de opt ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton