Homepage  / Vedete străine

Divorțul lui Kevin Costner se lasă cu scandal. Actorul și nevasta cu 20 de ani mai tânără se ceartă acum la tribunal

Divorțul lui Kevin Costner se lasă cu scandal. Actorul și nevasta cu 20 de ani mai tânără se ceartă acum la tribunal
11

de Redactia Tvmania,

A început cearta pe bani! Actorul Kevin Costner (68 de ani) și a doua lui soție, Christine Baumgartner, sunt în plin proces de divorț, iar situația pare să se înrăutățească de la o zi la alta. La tribunal, avocații celor două părți se întrec în acuze, iar detaliile care ies la iveală sunt cel puțin uluitoare!

Pe 1 mai, Christine Baumgartner (49 de ani), pe vremuri designer de genți, a intentat divorț de Kevin Costner, după 18 ani de căsnicie și trei copii împreună, Cayden, 16 ani, Hayes, 14 ani, și Grace, 13 ani. Motivul invocat a fost cunoscutul de-acum „diferențe ireconciliabile”.

Știrea a luat pe toată lumea prin surprindere, inclusiv – scria atunci People – pe Kevin Costner, mai ales că perechea apăruse zâmbitoare, împreună, la gala Oscar 2023 din luna martie. Dar, dacă inițial divorțul părea să fie unul civilizat, între timp, lucrurile s-au înrăutățit considerabil, cu acuzații de toate felurile aduse de avocați în fața instanței judecătorești.

Divorțul lui Kevin Costner se lasă cu scandal. Actorul și nevasta cu 20 de ani mai tânără se ceartă acum la tribunalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

O pensie alimentară exorbitantă

Christine Baumgartner și Kevin Costner au încheiat, înaintea nunții din 2004, un contract prenupțial, pe care Baumgartner l-a încălcat deja, pentru că refuză să părăsească domiciului conjugal – o vilă de 145 de milioane de dolari din Santa Barbara.

Kevin Costner s-a plâns deja instanței că, deși el a respectat partea lui de contract și i-a oferit 1,2 milioane de dolari, ea nu se lasă dusă din casă. Mai mult, o acuză pe Christine că a cheltuit fără acordul lui aproape 100.000 de dolari, de pe un card de credit comun.

În replică, prin avocați, Baumgartner susține că „nu exisă bază legală” pentru ca ea și cei trei copii să fie dați afară din casă și cere o pensie alimentară exorbitantă, de 248.000 de dolari pe lună! Suma ar fi necesară, explică a doua soție a lui Costner, pentru menținerea stilului de viață cu care au fost obișnuiți cei trei copii ai cuplului și „este mai mică decât ce ar fi necesar”.

De asemenea, femeia vrea ca actorul să plătească tot ce înseamnă taxele pentru școală, activitățile extracurriculare, de sport și asigurările de sănătate.

Kevin Costner, lipsit de considerație

Aceeași Christine Baumgartner îl acuză pe Kevin Costner că ar fi fost lipsit de delicatețe în fața copiilor. Potrivit informațiilor obținute de People, femeia s-a plâns instanței că „după o relație de 24 de ani, din camera lui de hotel din Las Vegas, Kevin le-a spus celor trei copii ai noștri că divorțăm într-un apel pe Zoom de 10 minute, fără ca eu să fiu prezentă”.

De partea cealaltă, o sursă din anturajul actorului din „Yellowstone” a explicat că, atunci când e la filmări, departe de casă, actorul are periodic apeluri video cu copiii săi.

Kevin Costner s-a mai ars o dată

Acesta nu e primul divorț controversat al lui Kevin Costner. Actorul de 68 de ani s-a despărțit în 1994 de prima lui soție, după 16 de ani de căsnie, și a sfârși prin a plăti 80 de milioane de dolari, unul dintre cele mai scumpe divorțuri de la Hollywood.

Costner are în total șapte copii: trei din prima căsnicie, trei din a doua și un copil dintr-o relație cu o actriță mai puțin cunoscută.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton