Homepage  / Vedete / Vedete străine

Divorț neașteptat la Hollywood! Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit, după opt luni de căsnicie

Divorț neașteptat la Hollywood! Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit, după opt luni de căsnicie

de Redactia Tvmania

Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, și actorul Liam Hemsworth s-au despărțitl la doar opt luni de când s-au căsătorit. 

 

Un purtător de cuvânt al artistei a declarat pentru publicația People că cei doi au decis să stea separați în acest moment. 

„Liam și Miley au decis să se despartă. Au decis să facă ce e mai bine pentru ei, întrucât sunt persoane și parteneri care evoluează continuu. Astfel, se vor concentra asupra propriei persoane, cât și a carierei”. Reprezentantul cântăreței mai precizează că cei doi „vor rămâne părinți devotați ai animalelor pe care le dețin împreună și roagă publicul să le respecte dreptul la intimitate pe parcursul acestui proces”. 

 

Miley Cyrus are o nouă relație? 

 

Cu câteva zile în urmă, Miley a fost surprinsă sărutându-se cu fosta soție a lui Brody Jenner, Kaitlynn Carter, în timpul unei vacanțe în Italia. Nu se știe dacă despărțirea celor doi are sau nu legătură cu acest eveniment. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on


Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret în 23 decembrie 2018, în prezența familiei și apropiaților. Din 2010, ei au fost împreună de mai multe ori. S-au logodit în 2012, dar s-au despărțin în septembrie 2013. În 2016, cei doi au început o nouă relație

Nu poti să alegi de cine te indrăgostești. Cred că unii oameni vin cu mai multe provocări. Am fost împreună cinci ani, deci nu cred că acele sentimentele se vor schimba. Iar asta este bine, deoarece dovedește că totul a fost real, nu doar o simplă aventură. A fost o parte importantă din viața mea și mereu va fi„, a declarat Liam în 2016

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton