Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Prima reacție a Laviniei Pârva, după ce s-a spus că divorțează de Ștefan Bănică Jr

Prima reacție a Laviniei Pârva, după ce s-a spus că divorțează de Ștefan Bănică Jr
10

de Andra Stana,

Recent, în presă au reapărut zvonuri cu privire la un viitor divorț între Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr. Acum, artista de 36 de ani a decis să pună punct speculațiilor. În primele declarații pe acest subiect, Lavinia Pârva a infirmat divorțul de Ștefan Bănică jr.

În urmă cu aproximativ un an au apărut pentru prima oară zvonuri legate despre un posibil divorț între Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr.

La acea vreme, totul a început după ce artista a fost fotografiată fără verighetă, scrie libertatea.ro. Deranjată de tot ce se vorbește despre căsnicia ei cu marele artist, vedeta a decis să dea cărțile pe față. Lavinia Pârva susține că nu există niciun divorț. Mai mult, aceasta a lăsat să se înțeleagă că nu există nicio problemă în relația lor.

Lavinia Pîrva, fotografie rară cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Cu cine seamănă așa blonduț (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Lavinia Pârva, reacție la zvonurile despre divorț

Artista se concentrează foarte mult pe creșterea lui Alexandru. În al doilea rând, se ocupă și de afacerea cu haine pe care o deține.

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a declarat Lavinia Pârva pentru impact.ro.

Ștefan Bănică jr și Lavinia Pârva s-au căsătorit în urmă acum patru ani. Nunta celor doi a avut loc în 2017, în Bulgaria. Acum doi ani a venit pe lume Alexandru, băiețelul cuplului.

„Nu am vrut bonă pentru Alexandru”

Deși este foarte ocupată cu proiectele pe care le are, artista își face mereu timp pentru fiul său. Lavinia Pârva nu a angajat o bonă pentru Alexandru. Ea a vrut să îl crească de una singură, singura care a mai ajutat-o fiind mama ei.

„Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi”, a mai declarat Lavinia pentru sursa mai sus-menționată.

Soția lui Ștefan Bănică jr a luat decizia ca fiul lor să meargă la creșă.

„Crește frumos. Multă lume spune că seamănă cu tati, dar sunt și care zic că seamănă cu mine. O să-l ducem și la creșă, în curând, apoi la grădiniță”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton