Homepage  / Știri / Nu rata!

Divorţul anului: Brad Pitt, luat prin surprindere, e furios pe Angelina

Divorţul anului: Brad Pitt, luat prin surprindere, e furios pe Angelina

de Redactia Tvmania

La scurt timp după ce în presă a apărut vestea că Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt, după o relație de mai bine de zece ani și o căsnicie de numai doi ani, acesta a dat prima declarație despre acest subiect pentru publicația People.

Angelina Jolie Brad Pitt

„Sunt extrem de trist, dar ceea ce contează în acest moment este bunăstarea copiilor noştri. Am rugămintea ca presa să le acorde spaţiul de care au nevoie în această perioadă grea”, a spus actorul.

Angelina Jolie a înaintat actele de divorț în cursul zilei de luni, citând „diferențe ireconciliabile”. De vină ar fi, spun surse citate de Daily Mail, problemele pe care Pitt le-ar avea cu alcoolul și cu consumul de marijuana.

Publicația menționează că Pitt este „furios” pe Angelina, acesta fiind convins că divorțul le va pune copiii în pericol. De altfel, actorul – care ar fi aflat de divorţ doar cu o zi înainte ca Angelina să depună actele  – ar fi încercat să își convingă soția că își pot rezolva problemele ca doi adulți, fără ca despărțirea lor să ajungă pe prima pagină a tabloidelor, spre binele celor mici. Cu toate acestea, Angelina Jolie și-a acuzat soțul de comportament violent și a solicitat custodia exclusivă a copiilor, informează site-ul TMZ.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de Daily Mail, decizia Angelinei ar putea să aibă legătură şi cu felul în care Brad Pitt s-a ocupat până acum de creşterea copiilor – el ar fi avut, în plus, un comportament impulsiv și nu și-ar fi putut stăpâni nervii în fața lor.

Între timp, în apropierea reşedinţei cuplului din Hollywood Hills s-a adunat o mulțime de fotografi, iar poliţia patrulează în zonă la intervale regulate.

Citește și:

Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează. Actriţa cere custodia copiilor

Angelina Jolie va preda la London School of Economics

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret

Brad Pitt vrea să mai facă un film cu Angelina Jolie

Angelina Jolie: „Înainte de nunta din Franța, Brad și cu mine eram deja căsătoriți”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton