Homepage  / Vedete / Vedete străine

Divorțul de Angelina Jolie l-a distrus pe Brad Pitt. Cum se simte acum actorul

Divorțul de Angelina Jolie l-a distrus pe Brad Pitt. Cum se simte acum actorul

de Redactia Tvmania

Deși au trecut două săptămâni de la anunțul că Angelina Jolie i-a cerut divorțul și custodia copiilor, Brad Pitt nu pare să își revină din șoc, scrie dailymail.co.uk, care citează surse apropiate actorului de 52 de ani.

bradpitt

Potrivit acestora, actorul nu o duce deloc bine și „nu poate să creadă cum a ajuns să arate viața lui”. De altfel, Pitt este „în continuare devastat” după tot ce s-a întâmplat și are momente când izbucnește în plâns din senin.

„(Pitt) a căutat în toată această perioadă susținerea familiei și vorbește constant cu părinții săi, prietenii apropiați și managerul lui. Mama lui îl sună zilnic”, a mai afirmat sursa citată.

Brad Pitt își poate vedea copiii, dar cu o condiție

De curând, deși gurile rele spuneau că Angelina Jolie va ține cu dinții de hotărârea de a nu-i permite lui Brad Pitt să își vadă cei șase copii, se pare că cei doi soți au ajuns în cele din urmă la un numitor comun. Astfel, cei mici vor rămâne în custodia mamei lor până pe 20 octombrie, iar Pitt are voie să îi viziteze, cu condiția ca în încăpere să fie prezent și un terapeut.

De asemenea, cei doi actori vor participa atât fiecare pe cont propriu, cât și împreună și alături de copii (Maddox, 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 8 ani) – la sesiuni de consiliere psihologică în perioada următoare.

Publicația UsWeekly relatează, totodată, că Pitt trebuie să se supună unei testări anti-droguri și anti-alcool, în contextul în care actorul este protagonistul unei anchete federale cu privire la o presupusă violență fizică și verbală asupra fiului său cel mare, Maddox.

Te-ar putea interesa și:

1. Angelina a tăiat orice comunicare cu Brad Pitt și dă o avere pe casa închiriată

2. Brad Pitt este îngrozit că și-ar putea pierde copiii!

3. Brad Pitt, anchetat de FBI din cauza unui presupus abuz asupra copiilor săi

4. Marion Cotillаrd a răspuns acuzațiilor aduse de presă în scandalul Brangelina

5. Divorţul anului: Brad Pitt, luat prin surprindere, e furios pe Angelina

6. Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează. Actriţa cere custodia copiilor

7. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton