Homepage  / Știri

Divorţul lui Tiger Woods costă 700 milioane de dolari?

Divorţul lui Tiger Woods costă 700 milioane de dolari?

de Redactia Tvmania

Tăcerea este de aur, dar se pare că pentru celebrităţi poate deveni nepreţuită, iar tăcerea fostei soţii a jucătorului de golf Tiger Woods ar putea costa 700 de milioane de dolari, scrie people.com.

Woods şi Elin Nordegren se află în divorţ în momentul de faţă şi încearcă să ajungă la o înţelegere asupra banilor şi a custodiei copiilor. În timp ce Elin a călătorit alături de copii (Sam şi Charlie) în Suedia şi China, iar jucătorul s-a luptat pentru a reintra într-un turneu, avocaţii acestora s-au apropiat de a ajunge la o înţelegere.

Potrivit unor surse citate de People, fosta soţie ar putea cere o sumă care se ridică la 700 de milioane de dolari, sumă la care s-a ajuns după luni întregi de negocieri. Pe de altă parte, Woods nu vrea ca Elin să dea interviuri despre el şi nici să scrie o carte despre viaţa lor împreună şi îi oferă din ce în ce mai mulţi bani pentru tăcerea acesteia.

Un alt aspect important al despărţirii dintre cei doi este custodia copiilor. „Elin nu vrea ca Tiger să aducă femei în preajma copiilor când aceştia sunt la el. Acest lucru este foarte important şi nu va renunţa,” a declarat aceeaşi sursă citată de revistă.

Oferta ei finală este ca ea să primească întreaga custodie, iar Tiger Woods ar avea dreptul să îi vadă. Dar jucătorul de golf a refuzat şi a cerut să îşi poată lua copiii acasă cel puţin un weekend pe lună.

Nordgreen îşi doreşte să se mute cu Sam şi Charlie înapoi în Suedia, unde are o proprietate în valoare de 2,2 milioane de dolari care cuprinde patru case separate, plajă, doc şi saună.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton