Homepage  / Vedete / Vedete străine

Divorțul se apropie! Kim Kardashian „se simte neputincioasă”

Divorțul se apropie! Kim Kardashian „se simte neputincioasă”

de Redactia Tvmania

Divorțul se apropie! Kim Kardashian „se simte neputincioasă” în fața noilor scandaluri pe care soțul ei, Kanye West, le deschide pe Twitter. Rapperul și-a întrerupt medicamentația și încalcă promisiunile făcute familiei în urmă cu mai puțin de o lună, spun surse. 

După o vară tumultuoasă care a însemnat pentru Kanye West lansarea campaniei prezidențiale, declații șocante pe Twittter și călătorii tensionate între Calabasas și Wyoming, Kim Kardashian ar fi „din nou la capătul puterilor”.

Potrivit unei surse citate de publicația People, Kim „se simte neputincioasă”.

Acest lucru vine după cea mai recentă escapadă pe Twitter a soțului ei, care a fost suspendat temporar de pe platformă după ce a postat numărul de telefon personal al șefului de conținut Forbes Media, Randall Lane, și un videoclip în care urinează pe propriul său premiu Grammy .

„Și-a întrerupt medicația”, a mai spus sursa. „A promis că le va lua. Ultima dată, el și Kim au ajuns la o înțelegere, iar una din condițiile impuse de Kim a fost să continue medcamentația și să muncească mai mult pentru a-și controla impulsurile. Acum aceste promisiuni sunt încălcate, la mai puțin de o lună de când le-a făcut”.

 

În iulie, Kardashian a vorbit public pentru prima dată  pe rețelele de socializare despre diagnosticul tulburării bipolare a lui Kanye, cerând tuturor empatie și compasiune față de el și familia lor în timp ce împreună doresc bunăstarea rapperului. Ba mai mult, Kim ar fi încercat să aiba toată răbdarea din lume cu tatăl copiilor ei. Acum însă, lucrurile s-au înrăutățit:

„Este același lucru mereu și mereu. El merge pe un strat de gheață foarte subțire în relația cu ea, iar Kim încearcă să decidă ce să facă pentru a-și proteja copiii, dar și propria sănătate. Totul este descurajant și dificil pentru ea „, a continuat sursa.

„După a văzut tweet-urile a spus: „Serios? Din nou? ’Kim dorește să fie un stâlp susținere, face tot ce poate să-l susțină. Dar și el la rândul lui trebuie să facă asta. El trebuie să aibă grijă de propria sănătate. Nu-l poate forța nimeni să ia medicamente. Ea nu-l poate determina să facă ceva ce el nu vrea să facă. ” 

În ceea ce privește fixarea soțului ei de a deveni președintele Statelor Unite, dar și promisiunea făcută de a candida la funcțue chiar și după 2020,sursa a adăugat:

„Nu-i pasă de alegerile prezidențiale.  Își dorește să aibă copiii fericiți, iar aceștai să se bucure de un tată stabil. Asta e tot ce își dorește. Și va face tot ce poate pentru ca asta să se întâmple. Însă nu îi va satisface capriciile”.

  

 

 

 

 
 
 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton