Homepage  / Seriale coreene

Doar două seriale coreene au fost anunțate luna aceasta la Netflix. Când încep „Hellbound” și „Reflection of You”

Doar două seriale coreene au fost anunțate luna aceasta la Netflix. Când încep „Hellbound” și „Reflection of You”

de Mioara Tronaru,

În listele cu premierele lunii, Netflix nu anunță decât două producții coreene pentru noiembrie, dar, desigur, calendarul lor mai suferă modificări și ar putea oricând să apară și surprize. Deocamdată însă știm premierele pentru „Hellbound” și „Reflection of You”.

„Hellbound”

Titlu localizat: „Sortiți infernului”

Premiera: 19 noiembrie

Sinopsis oficial: Ființe nepământene împart pedepse sângeroase și damnează oamenii, determinând apariția unui grup religios care răspândește teoria justiției divine.

„Hellbound”, în coreeană „Jiok” (2021),” este prima producție coreeană care a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, în cadrul noii secțiuni Primetime. Serialul îl are în rolul liderului grupului religios pe multipremiatul actor Yoo Ah-in (care-a putut fi văzut și la noi, în cinematografe, în „Burning” – două premii la Cannes, sau pe Netflix în filmul „#Alive” sau în serialul „Chicago Typewriter”). Iar regia este semnată de de Yeon Sang-ho, cunoscutul regizor care-a mai făcut lungmetrajele „Train to Busan” și „Peninsula”.

„Hellbound” este adaptarea pentru televiziune a webtoon-ului coreean „Hell”.

Trailer „Sortiți infernului”:

„Reflection of You”

Titlu localizat: „În oglindă”

Premiera: 19 noiembrie

Sinopsis oficial: Viața fabuloasă a unei pictorițe de succes începe să se destrame când o fostă prietenă cu un viitor promițător revine în peisaj, însă e doar o umbră a ceea ce a fost.

Serialul „Reflection of You”, care are la bază cartea scrisă de Jung So-hyeon, a avut premiera pe postul sud-coreean jTBC pe 13 octombrie 2021. Din distribuție, fac parte: Go Hyun-jung, Shin Hyun-been, Choi Won-young, Kim Sang-ho. „Reflection of You” are 16 episoade.

Trailer „În oglindă”:

Foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton