Homepage  / Televiziune

Doc, eliminat de la Survivor România 2023. Primele declarații și anunțul neașteptat făcut de Ionuț Iftimoaie

Doc, eliminat de la Survivor România 2023. Primele declarații și anunțul neașteptat făcut de Ionuț Iftimoaie
22

de Andra Stana,

Miercuri seară, 15 martie, Faimoșii și Războinicii au participat la consiliul de eliminare. La finalul ediției, unul dintre concurenții din echipa roșie de la Survivor România 2023 a plecat acasă. Iată ce a spus DOC despre experiența trăită în Republica Dominicană, alături de colegii săi, Faimoșii. 

Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu”, le-a spus aseară Daniel Pavel concurenților. După zece săptămâni, aceștia au înțeles că la Survivor nu există liniște, nu există liniaritate. Fiecare zi aduce o nouă provocare și doar cei mai puternici pot rezista și merge înainte. Dacă cineva mai avea vreun dubiu, jocul de Captivitate și eliminarea ce tocmai a avut loc au arătat că nu există predictibilitate. Show-ul continuă săptămâna viitoare cu noi surprize.

 [toc] 

Cine a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România – 15 martie 2023

În ediția de miercuri, proba de comunicare a fost câștigată de Războinici, cu scorul de 7 la 3. Prin urmare, echipa albastră s-a bucurat de recompensă.

Aceștia au avut ocazia să schimbe câteva mesaje cu un prieten.

Prima reacție a lui DOC, după ce a fost eliminat de la Survivor România 2023

Săptămâna aceasta a fost dificilă pentru ambele echipe de la Survivor România. Faimoșii au pierdut prima imunitate, dar au câștigat-o pe a doua. Cu alte cuvinte, trei Faimoși și trei Războinici au fost propuși pentru eliminare.

Din echipa Faimoșilor, Ada Dumitru, DOC și Ionuț Iftimoaie au fost propuși pentru eliminare. Lucianna Vagneti, Robert Moscalu și Alin Chirilă au fost propunerile din echipa Războinicilor.

DOC-parasire-competitie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

„Concurentul pentru care Survivor România se încheie în această seară, în acest Consiliu de Eliminare, este DOC”, a anunțat Daniel Pavel în ediția de miercuri seară, în cadrul Consiliului de Eliminare. 

DOC a părut ușurat după ce Daniel Pavel l-a anunțat că va pleca acasă.

“De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea. Și nu numai.  Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat.

Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai. Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat așa. Credeți-mă că tumultul sufletesc era destul de unbearable (n.r. insuportabil) în ultimele două săptămâni. Nu mai știam să fac față”, a declarat DOC după ce Daniel Pavel a anunțat eliminarea, fiind fericit că se întoarce acasă.

Ionuț Iftimoaie, anunț șocant la Survivor România 2023

Înainte să afle cine dintre ei pleacă acasă, cei șase concurenți propuși spre eliminare țin câte un mic discurs în care explică ce au învățat de când sunt la Survivor.

Iftimoaie a declarat, spre surprinderea tuturor, că, așa cum s-a retras din sport, la finalul acestui concurs, se va retrage și din viața publică. ”Aceasta este ultima mea emisiune, după care o să aleg să mă retrag 100% la viața privată”.

ionut-iftimoaie-anunt-socant-la-survivor-romania-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 22

Ce s-a întâmplat cu Remus, captivul de la Survivor România 2023

Seara nu s-ar fi putut încheia fără ca Remus să afle ce se întâmplă cu el pe mai departe, după ce a fost captiv în tribul albastru. Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan au găsit simbolurile pe insulele lor, iar la Consiliu au aflat și cum le pot folosi.

Simbolurile au legătură cu Remus, captivul. Pentru a-l recupera, trebuie ca cele două simboluri să se afle în posesia tribului capturator, al Războinicilor. Este opțiunea ta, Carmen, pentru că dacă ajunge, cele două vor căpăta o putere extraordinară în săptămâna care urmează. Dacă decizi să nu plece simbolul, Remus rămâne definitiv în tribul Războinicilor”, le-a explicat Daniel Pavel.

Noi ținem foarte mult la echipă, am simțit lipsa lui, o să ofer acest simbol”, a spus, fără să stea pe gânduri, Carmen Grebenișan. Avantajul ales de Alexandra a fost ca la primul joc de Imunitate, de la Faimoși, un concurent să fie blocat pe tot parcursul probei. Cum va afecta asta jocul, vom afla curând.

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton