Homepage  / Știri / Televiziune

„Doctorul minune”, noul serial turcesc de la Kanal D, începe astăzi

„Doctorul minune”, noul serial turcesc de la Kanal D, începe astăzi
18

de Andra Stana,

În această seară, are loc premiera serialului fenomen „Doctorul minune”, în original „Mucize Doktor”. Producția emoționantă spune povestea sensibilă și actuală a unui tânăr diagnosticat cu autism. Acesta reușește să facă adevărate minuni și să salveze vieți, într-o manieră unică, dificil de înțeles pentru cei din jur. Impresionanta producție „Doctorul minune” a înregistrat un succes răsunător în Turcia. Producția a fost achiziționată în peste 30 de țări, printre care Spania, Grecia, Bulgaria, Israel, Mexic, Ungaria, Columbia, Argentina, Macedonia.

Personajul central al serialului „Doctorul minune” este Ali (interpretat extraordinar de Taner Ölmez), un tânăr care, respins de propria-i familie, de la o vârstă fragedă, a crescut într-un sistem rigid, instituționalizat. Cu o inteligență sclipitoare și dorința de a-și ajuta semenii, Ali devine medic. În acest mod, îi va face pe oameni să îl iubească și să îl aprecieze la adevărata sa valoare. Iar Onur Tuna este în serial doctorul Ferman Eryiğit. Acesta este chirurgul-vedetă al spitalului, un tip arogant și distant, protejatul directorului. Cu o carieră incredibilă pentru vârsta lui și o iubită frumoasă, Ferman pare a avea tot.

Ce se întâmplă în primul episod din „Doctorul minune”

Primul episod al serialului „Doctorul minune” ne introduce în universul complicat al lui Ali. Cel mai mare vis al tânărului genial Ali Vefa, care suferă de sindromul , este să devină medic. În ciuda prejudecăților cu care s-a confruntat încă de la o vârstă fragedă, tânărul reușește să urmeze facultatea de medicină. Apoi, să devină șef de promoție și urmează să își facă specializarea.

În continuare, Ali părăsește orașul de provincie în care locuiește. Iar, mai târziu, începe să lucreze ca stagiar al secției de chirurgie la Spitalul Berhayat din Istanbul. Acesta este locul unde tatăl lui spiritual, Adil Erinç (Reha Özcan), este medicul șef.

Un accident la aeroport îl întârzie pe Ali la cea mai importantă întâlnire din viața sa.

În același timp, consiliul de administrație al spitalului unde îsi dorește Ali să devină stagiar, s-a întrunit. Scopul? Să discute despre angajarea lui tânărului ca medic asistent. Nimeni în afară de Adil nu crede că o persoană cu sindromul de autism poate deveni medic. În cele din urmă, protagonistul din „Doctorul minune” apare în fața consiliului de administrație. Iar toată lumea îl privește cu milă și neîncredere.

Va reuși oare, Ali, să distrugă prejudecățile celor din jur și să-și împlinească visul, acela de a salva vieți?

De la ce oră a programat Kanal D serialul „Doctorul minune”

Nu ratați, în această seară, premiera serialului fenomen „Doctorul minune”, de la ora 20.00, la Kanal D.

Doctorul-Minune_Kanal-D-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton