Homepage  / Vedete / Vedete străine

Documentarul „40 Years of Rocky”, narat de Sylvester Stallone, va fi lansat online

Documentarul „40 Years of Rocky”, narat de Sylvester Stallone, va fi lansat online

de Redactia Tvmania

 La aniversarea de 40 de ani a peliculei de Oscar „Rocky”, Sylvester Stallone le-a prezentat fanilor trailerul pentru noul documentar pe care l-a realizat despre pelicula-fenomen, notează Variety. 

În documentarul intitulat „40 Years of Rocky: The Birth of a Classic”, actorul povestește cum a lucrat pentru prima peliculă a francizei filmată în 1976 și cum a ajuns aceasta să fie produsă. Mai mult, vor fi dezvăluite clipuri video din timpul filmărilor care nu au mai fost difuzate niciodată până acum. 

Actorul a mai dezvăluit în cadrul unui filmuleț postat pe Instagram că scrie și la o biografie care va reda momente speciale din viața și cariera sa. 

„40 Years of Rocky: The Birth of a Classic” este regizat de  Derek Wayne Johnson, care a mai scris si regizat documentarul „John G. Avildsen: King of the Underdogs”, despre regizorul castigator de Oscar al filmelor „Rocky”, „Karate Kid” si „Lean on Me”.  Acesta nu este primul documentar despre farnciza cu pugilisti. În 2011, a fost lansat la TV „The Rocky Saga: Going the Distance”. 

„Este un fragment fermecător din istoria filmului narat de însuşi Rocky, Sylvester Stallone, şi va oferi publicului o experienţă intimă şi, pe alocuri, emoţională”, a spus Johnson, citat de IndieWire.

Pelicula va fi lansată în mediul online prin sistemul de distribuție video on demand, însă nu a fost comunicată însă platforma aleasă de producători. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton