Homepage  / Știri

Documentarul „Mariah’s World” are premiera, duminica aceasta, la E! și DIVA

Documentarul „Mariah’s World” are premiera, duminica aceasta, la E! și DIVA

de Redactia Tvmania

Noua docu-serie săptămânală de opt episoade „Mariah’s World”, care are premiera exclusiv la E! duminică, 11 decembrie 2016, la ora 21:00, pătrunde în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului. Seria o urmărește pe Mariah Carey și în turneul său „Sweet Sweet Fantasy” prin Marea Britanie, Europa și Africa.

mariah-carey-2

DIVA va difuza, de asemenea, duminică, 11 decembrie, de la ora 21:00, primul episod al seriei „Mariah’s World”.

Mariah Carey este artista solo cel mai bine vândută a tuturor timpurilor, cu peste 220 de milioane de discuri vândute și 18 single-uri ajunse pe primele locuri în topuri – cel mai mare număr pentru o artistă solo în istorie. Înzestrată cu un talent remarcabil, o figură luminoasă și plină de viață, a fermecat publicul mai bine de un sfert de secol. Cântăreață, compozitoare și producătoare de succes, Carey a fost recompensată cu cinci premii Grammy, cu 21 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards, printre altele și a fost desemnată Billboard’s Artist of the Decade și The World Music Awards’ World’s Best Selling Female Artist of the Millennium.

Mariah Carey și-a dedicat timpul și cauzelor filantropice, printre care „Save the Music”, „World Hunger Relief”, „Elton John AIDS Foundation” și „Make-A-Wish Foundation”.

mariah-carey-1

„Mariah’s World” este produs de Bunim/Murray Productions în asociere cu Magic Carpet Productions. Mariah Carey și Stella Bulochnikov sunt producători executivi.

Urmăriți, din 11 decembrie, la ora 21:00, în fiecare duminică, noua docu-serie „Mariah’s World”, exclusiv la E! Așa cum menționam anterior, primul episod al seriei poate fi vizionat și la DIVA, tot pe 11 decembrie, la 21:00.

„Mariah’s World” a avut premiera în SUA pe 4 decembrie.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Mariah Carey se comportă ca o divă la filmările „Mariah’s World”

E! invită publicul în viața personală a lui Mariah Carey

Mariah Carey filmează un reality show

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton