Homepage  / Vedete / Vedete străine

Documentarul Netflix despre Robbie Williams, ce știm până acum. Primele declarații ale artistului

Documentarul Netflix despre Robbie Williams, ce știm până acum. Primele declarații ale artistului
4

de Andra Stana,

Superstarul pop britanic Robbie Williams este cel mai recent muzician care a oferit camerelor de filmat ale Netflix acces intim la viața sa, în timp ce își analizează cariera incredibilă pentru o serie documentară. Documentarul promite să fie unul sincer, acoperind luptele lui Robbie pentru a face față adulației și dependenței, despărțirile profesionale și personale, reuniunile, recuperarea și impactul pe care toate acestea l-au avut asupra sănătății sale mintale.

Când va fi lansat documentarul despre Robbie Williams, pe Netflix

Robbie Williams a lăsat să se înțeleagă că viitorul său documentar Netflix va fi plin de „sex, droguri și boli mintale”. Proiectul va fi lansat în 2023.

Netflix a descris serialul ca fiind „o examinare nefiltrată și în profunzime a unei icoane globale și a unui artist înnăscut, care a trebuit să navigheze printre suișurile și coborâșurile de a fi în lumina reflectoarelor timp de peste 30 de ani”.

Recent, Williams a explicat că, deși are control editorial asupra produsului finit, nu va exista nicio limită în ceea ce privește subiectele discutate atunci când va începe filmările la sfârșitul acestui an.

Documentarul Netflix despre Robbie Williams, ce știm până acum. Primele declarații ale artistuluiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Vorbind într-o emisiune din Noua Zeelandă, artistul în vârstă de 48 de ani a împărtășit: „Va fi plin de sex, droguri și boli mintale”. „Aștept cu nerăbdare să înceapă și să aflu eu însumi despre ce este vorba”, a continuat el.

Williams a glumit spunând că realizatorii documentarului sunt „foarte, foarte norocoși”, deoarece el este fericit să expună „scheletele” din trecutul său.

În timp ce fosta vedetă Take That a spus că niciun subiect nu este exclus, fanii nu ar trebui să se aștepte ca copiii lui el cu soția Ayda Field, 43 de ani, să apară în documentarul de pe Netflix.

Williams, care este tatăl lui Teddy, de nouă ani, Charlton, de șapte ani, Coco, de trei ani, și Beau, de doi ani, a recunoscut: „Nu cred că cei mici vor fi implicați. Voi da prea multe informații despre mecanismele interioare ale minții mele.”

Documentarul despre Robbie Williams, anunțat în august 2021 de Netflix

Serialul documentar care prezintă momentele bune și rele ale carierei lui Williams a fost anunțat pentru prima dată în cadrul Festivalului TV de la Edinburgh, în luna august.

La vremea respectivă, Netflix a prezentat un clip video din serial în care apare hitmarkerul Rock DJ întins gol pe o canapea, în timp ce își descrie vocea de cântăreț ca fiind un „dar de la Dumnezeu”.

Regizat de Joe Pearlman, care s-a aflat în spatele documentarului After The Screaming Stops al trupei Bros, rockumentarul va cuprinde imagini de arhivă și imagini intime cu Williams, inedite, de 25 de ani.

Robbie Williams va fi protagonistul unui film biografic

Pe lângă documentarul de pe Netflix, fanii lui Robbie Williams vor putea urmări în curând și un film biografic intitulat „Better Man”.

Filmul îi va urmări viața și cariera celebrului muzician britanic.

Filmul „Better Man” va fi regizat de australianul Michael Gracey (realizatorul filmului „Omul spectacol”, cu Hugh Jackman, din 2017), care va fi și scenarist alături de debutanții Oliver Cole și Simon Gleeson. Povestea va urmări drumul spre maturizare și celebritate al talentatului și rebelului Robbie Williams, fost membru al celebrei trupe Take That. Proiectul va fi prezentat în cadrul târgului de filme de la Berlin, iar filmările urmează să înceapă la vară. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton