Homepage  / Știri

Doi actori din „Urzeala tronurilor” fac o miniserie Discovery în România

Doi actori din „Urzeala tronurilor” fac o miniserie Discovery în România

de Redactia Tvmania

Daario Naharis din „Urzeala tronurilor” – a.k.a. actorul olandez Michiel Huisman (34 de ani) – se află la Bucureşti, unde filmează cele 6 episoade din miniseria originală marca Discovery „Harley and the Davidsons” (care va fi lansată la toamnă în SUA).

Michiel Huisman

Michiel Huisman

Rich Ross, preşedintele grupului Discovery SUA, a venit în România pentru a anunţa această primă miniserie filmată integral în ţara noastră (şi a doua producţie filmată la noi, după un episod din „Dual Survival”), ocazie cu care am aflat mai multe detalii. Miniseria spune povestea colaborării dintre fraţii Walter (Michiel Huisman, care a mai jucat în „Nashville” şi „Orphan Black”) şi Arthur Davidson (Bug Hall, din „Revolution”) şi Bill Harley (Robert Aramayo, care va avea un rol secundar în sezonul 6 din „Urzeala…”) care a dus la construcţia celebrelor motociclete.

Huisman şi Aramayo se află deja în România, producţia e o colaborare Discovery/Castel Film, Bucureştiul şi zonele înconjurătoare vor deveni, pe ecran, Milwakee-ul şi Montana anilor 1910, 300 de motociclete au fost construite special pentru asta în Africa de Sud, echipa cumpără şi motoare reale funcţionale Harley-Davidson de la colecţionarii dispuşi să se despartă de ele, actori români apar în roluri secundare, filmările vor dura câteva luni, cei de la Harley-Davidson au colaborat cu postul de documentare (actorii l-au cunoscut pe nepotul unuia), iar bugetul este de mai multe milioane de dolari. România a fost aleasă în defavoarea oraşelor Atlanta (Georgia) şi Calgary (Canada).

„Harley and the Davidsons” este a doua miniserie originală Discovery, după „Klondike” (2014, în care juca tot un actor din „Urzeala…” – Richard Madden), iar Rich Ross spune că asta nu e deloc întâmplător: „Trăim într-o vreme în care este foarte greu să atragi atenţia asupra a orice faci, chiar şi pentru un post de mărimea celui pe care îl avem noi. Nu este deloc o coincidenţă că ne-am orientat spre actori care au apărut în producţii pe care publicul nostru le cunoaşte. «Urzeala tronurilor» este un produs cât se poate de important”, a spus acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton