Homepage  / Televiziune

Doi concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite 2023. Cui i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul medicului

Doi concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite 2023. Cui i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutorul medicului
6

de Roxana Mirea,

Doi concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite, aseară, 6 iunie 2023. La duel, au intrat echipa roșie și echipa gri, după o victorie obținută de echipa lui Cătălin Scărlătescu. La finalul serii, unei concurente i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cine sunt concurenții eliminați de la Chefi la cuțite 2023

În battle-ul cu numărul 11, cele trei echipe au avut misiunea de-a pregăti o farfurie în funcție de paleta de culori primită. Juriul, format din pictori, a decis că cel mai bun preparat a fost cel pregătit de echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu. Așadar, echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel.

La duel, concurenții au avut parte de o probă neașteptată. Pe lângă pui, fiecare duelist a primit de la un adversar și un alt ingredient, menit să-l încurce. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatele, dar nu au fost dați pe spate, așa că n-a existat nicio notă de 15. Apoi, Gina Pistol a făcut anunțul de care se temeau toți. Prezentatoarea TV le-a spus că vor fi doi concurenți eliminați.

Cele mai mici note au fost luate de Mariana Zinner, Florin Borșaru și Adriana Stănescu. Adriana a primit 8 puncte, așa că s-a salvat, iar Mariana Zinner și Florin Borșaru au fost eliminați de la Chefi la cuțite 2023.

Florin, în ultimele dăți, a cam rămas printre ultimii. Dacă nu sunt atenți, jocul o greșeală așteaptă. Asta e, ce pot să fac eu mai mult de atât?!”, a zis Sorin Bontea, supărat, potrivit a1.ro.

Asta a fost, Florin și eu ne luăm rămas bun. Totuși, mă bucur că am ajuns până aici și mulțumesc tuturor. (…) Sigur că m-aș fi bucurat să mai pot să rămân, dar e bine și așa. Trebuie să te mulțumești cu ce ai primit”, a fost reacția Marianei Zinner, la scurt timp după ce a primit verdictul.

Reacția lui George, după ce Florin a fost eliminat

Îmi pare foarte rău că Mariana pleacă, fiindcă mai era cineva care aducea echipa cu picioarele pe pământ. Mi-a plăcut foarte mult energia ei, mi-a plăcut foarte mult modul în care făcea lucrurile să se întâmple în battle-uri. Simțeam așa, că chiar se implică. E aiurea, tare aiurea”, a spus Florin Dumitrescu.

Pe de altă parte, George Borșaru și fratele lui au privit partea plină a paharului, în ciuda faptului că Florin a fost eliminat. „Aia e. Mă bucur maxim. Jur, a fost cea mai tare experiență pe care am avut-o cu frate-meu vreodată. (…) M-am bucurat că a intrat cu zâmbetul pe buze. A intrat fericit că a trăit experiența asta. Mi-a transmis chestia asta încă de când l-am văzut. E foarte simplu să îmi dau seama de starea lui”, a spus George. 

Eram împăcat. Mie mi-a picat ceva ce n-am mai mâncat în viața mea și nu știam ce să fac cu ea. Chiar eram super împăcat”, a spus Florin.

doi-concurenti-au-fost-eliminati-de-la-chefi-la-cutite-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Adrianei i s-a făcut rău, la Chefi la cuțite 2023

După ce a aflat că nu ea este eliminată de la Chefi la cuțite 2023, Adrianei i s-a făcut rău imediat ce a intrat în bucătărie.Primul om pe care îl văd este Anica, ea m-a simțit pentru că m-am albit. Mi s-a întâmplat acel moment în care am simțit să n-am mai văzut nimic câteva secunde, n-am mai mirosit, nimic”, a spus concurenta.

Medic, vrei medic?”, a intervenit imediat Anica din echipa neagră, ca s-o ajute.

Se pare că este în șoc. Plângând, tremurând, nu era fizic bine”, a zis Monica Pușcoiu.

Cred că a avut un atac de panică”, a spus Anica.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton