Homepage  / Televiziune

Doi concurenți au fost eliminați de la „Survivor România”, 11 ianuarie 2023. „A fost o greșeală să vin aici”

Doi concurenți au fost eliminați de la „Survivor România”, 11 ianuarie 2023. „A fost o greșeală să vin aici”
6

de Roxana Mirea,

Situație fără precedent la Survivor România 2023. În consiliul de eliminare de aseară, doi concurenți au părăsit competiția din Republica Dominicană. Iată cine sunt cei doi concurenți din echipa Faimoșilor care au fost eliminați de la „Survivor România”, aseară, 11 ianuarie 2023.

Doi concurenți, eliminați de la Survivor România – 11 ianuarie 2023

Jocul pentru recompensă de la Survivor România 2023, de la Pro TV, a fost câștigat de către Faimoși, cu scorul de 10 la 7. Totuși, concurenții din echipa roșie nu s-au putut bucura la capacitate maximă de victorie pentru că a urmat consiliul de eliminare. În cursa pentru eliminare au fost nominalizați DOC, Maria Constantin și Gheboasă.

Daniel Pavel a anunțat că, în urma voturilor de acasă, Maria Constantin este eliminată de la „Survivor România” 2023. În acel moment, Gheboasă, care își dorea să fie el cel eliminat, le-a spus colegilor lui că: „În momentul de față, eu părăsesc emisiunea. Părăsesc emisiunea!”

A fost o experiență wow pentru mine și cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg al meu. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri, chiar și într-o săptămână. Mă bucur că… nu știu, poate am fost de folos cu ceva”, a spus Maria Constantin.

Gheboasă, descalificat de la Survivor România 2023

După discursul Mariei Constantin, Gheboasă a intervenit și a spus că el dorește să plece acasă. Concurentul s-a ridicat în picioare, și-a scos bandana și a ieșit din consiliu.

Dacă Maria Constantin, în momentul de față, pleacă acasă, eu de bună voie și nesilit de nimeni, părăsesc această competiție”, a spus Gheboasă, inainte de a ieși din consiliu.

Ionuț Iftimoaie a încercat să-l oprească, dar fără succes. În acel moment, s-a instalat o agitație de proporții în echipa Faimoșilor, dar DOC a fost cel care i-a încurajat pe toți să se liniștească.

doi-concurenti-eliminati-de-la-survivor-romania–11-ianuarie-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ulterior, concurentul s-a întors și a explicat că el dorește să părăsească competiția pentru că are planuri de realizat acasă și pentru că îi este foarte dor de familie, în special de soția lui.

Îmi pare rău. Îmi respect foarte mult publicul. Știu că mă iubesc și de asta m-au votat, doar că această emisiune nu este pentru mine. Îmi pare rău să vă spun asta. Dacă plec de aici, vreau să plec cu demnitate. Acasă este un moment în care pot să spun că sunt pe val și am multe planuri pe care nu le pot îndeplini pentru că mă aflu aici. A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici fix în acest moment în care eu am foarte multe treburi și îmi este foarte dor de familia mea, de soția mea, în primul rând. Vreau să părăsesc această emisiune cu demnitate. Îmi pare rău, o să părăsesc această emisiune”, a spus Gheboasă, înainte de a-i înmâna bandana roșie lui Daniel Pavel.

Așadar, cei doi concurenți eliminați de la „Survivor România”, aseară, 11 ianuarie 2023, sunt Maria Constantin și Gheboasă.

Sursa foto: captură de ecran Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton