Homepage  / Televiziune

Doi concurenți au încălcat regulamentul la Survivor România 2023. Daniel Pavel: „Trebuie să fac un anunț foarte serios”

Doi concurenți au încălcat regulamentul la Survivor România 2023. Daniel Pavel: „Trebuie să fac un anunț foarte serios”

de Roxana Mirea,

Început dificil de săptămână la Survivor România, aseară, 27 februarie 2023. Doi concurenți au încălcat regulamentul, reușind astfel să îngrijoreze pe toată lumea. Înainte de a începe jocul pentru imunitate, Daniel Pavel a avut un anunț important de făcut referitor la cei doi concurenți care nu au ținut cont de regulile competiției.

Doi concurenți au încălcat regulamentul la Survivor România 2023

Doi concurenți din echipa Războinicilor au încălcat regulamentul, aseară, 27 februarie 2023, la Survivor România, emisiune difuzată de Pro TV. Este vorba despre Alin Chirilă și Andreea Moromete, care au dispărut în junglă pentru o perioadă mai lungă de timp. Deși s-au scuzat că au considerat că vor găsi hrană pentru trib, cei doi nu au au scăpat nici de comentariile colegilor, nici de o pedeapsă primită la Joc pentru încălcarea regulilor.

Înainte de a începe jocul pentru imunitate, Daniel Pavel a anunțat care sunt consecințele.

Trebuie să fac un anunț foarte serios, care-i privește pe doi dintre voi. Dragilor, v-am spus de atâtea ori de regulament, de puterea regulamentului și de consecințele care pot să survină în momentul în care încălcați acest regulament. Și asta s-a întâmplat. Regulamentul a fost încălcat de către doi membri ai tribului Războinicilor. Andreea Moromete și Alin Chirilă. Dragilor, știți despre ce este vorba. În momentul în care, sub orice motiv, voi dispăreți de pe radarul nostru, asta comportă niște probleme de siguranța voastră, în primul rând. Consecința este următoarea. Atăzi, la joc, veți juca, însă obiectele de aruncat pentru proba de final vor fi mai puține pentru voi. Rugămintea mea este următoarea: Dacă situația aceasta se repetă, consecințele vor fi mai grave. Se vor aplica întrebului trib atunci. O să vedem la momentul potrivit despre ce este vorba, dacă va fi cazul. Nu vreau să ajungem acolo”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

„Toată lumea se alarmase, toată lumea ne căuta”

În continuare, Andreea Moromete a explicat de ce ea și colegul ei s-au avântat în junglă. Cei doi au mers în căutare de mâncare și au pierdut noțiunea timpului și nici nu au realizat că au ieșit din perimetrul admis.

Eu și Alin am mers în pădure să căutăm crabi. La un moment dat, am auzit un sunet de animal și ne-am gândot că intenția noastră este bună. Aveam maceta la noi, aveam sacul de crabi, adevărați războinici. Ne vedeam deja supraviețuitori, cum ne întoarcem cu halca de carne pentru trib. Intenția a fost bună. N-am mai conștientizat distanța parcursă. Am tot înaintat în pădure, am pierdut noțiunea timpului și când ne-am întors, ne-am dat seama că toată lumea se alarmase, toată lumea ne căuta. De-abia când ne-am întors, am realizat cât de mult ne îndepărtaserăm de perimetru. Ne cerem scuze pentru greșeala făcută. N-a fost nimic intenționat”, a spus Andreea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton