Homepage  / Televiziune

Cine sunt cei doi concurenți eliminați de la MasterChef 2022. Unul dintre ei a fost descalificat

Cine sunt cei doi concurenți eliminați de la MasterChef 2022. Unul dintre ei a fost descalificat

de Roxana Mirea,

A fost o ediție tensionată aseară, 24 februarie, la MasterChef 2022, de la Pro TV. Doi concurenți au părăsit competiția. Unul dintre ei a plecat acasă prin descalificare, după ce a refuzat să gătească. Chef Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu nu au tolerat un astfel de comportament. Cel de-al doilea concurent a părăsit competiția în urma probei eliminatorii. Cine sunt cei doi concurenți eliminați de la MasterChef 2022.

Doi concurenți eliminați de la MasteChef 2022

Doi concurenți au fost eliminați de la MasterChef 2022 în ediția de aseară, 24 februarie, de la Pro TV. La proba eliminatorie au intrat: Gabriela Dima, Eduard Acsente, Oana Ioniță, Adrian Neagoe, Daliana Filimon, Alin Marinica, Andrei Klabacs și Alex Lenghel.

La proba sub presiune, concurenții au fost nevoiți să gătească sub îndrumarea lui Chef David Contant. Acesta le-a propus o rețetă din bucătăria franceză: antricot cu sos bearnaise, un mix de legume glasate, tăiate cu tehnici diferite.

Un concurent a fost descalificat în timpul probei, iar un altul a fost eliminat.

Alex Lenghel, descalificat de la MasterChef 2022

Alex Lenghel nu a vrut să gătească în momentul în care a venit momentul să lege carnea. Nu este prima probă la care concurentul refuză să gătească carnea pentru că este vegan.

Alex: „Din nefericire și de data asta a fost carne de făcut. (…) La un moment dat în viața mea am decis că vreau să fac ceva, merg pe principii și m-am săturat să fac compromisuri doar de dragul de a face compromisuri.”

Chef Hadad: „Nimeni nu a spus să mănânci carne, dar măcar să o gătești. Nu vrei să pui mâna pe ea, pune cu furculița.”

Alex: „Nu este, chef, de pus mâna. Pot să pun mâna pe carne. Nu am venit să gătesc carne aici pentru că de aia sunt vegan.”

Chef Hadad: „Nu gătești pentru tine. Gătești pentru noi.”

Alex: „Nu vreau să îi dau nimănui să mânânce ceva ce eu nu fac cu plăcere, cu drag și cu suflet. Am făcut multe chestii în viață pe care nu le-am făcut cu plăcere, doar de dragul de a face și nu mai vreau.”

Chef Radu Dumitrescu: „Ești într-un concurs unde toată lumea respectă niște reguli.”

Chef Foa: „Uiți unde te afli și în ce context te afli. Ești în bucătăria MasterChef și aici se gătește. Noi primim aici veganii cu brațele deschise. Îi apreciem. Noi iubim natura. Eu iubesc legumele. Te mai întreb o dată, Alex. Gătești carnea pentru proba sub presiune?”

Alex: „Nu.”

Chef Foa: „Dă șorțul jos acum. Lași șorțul pe masă. Pentru tine, competiția MasteChef se încheie aici.”

Alex: „Sunt foarte bucuros că am ajuns până aici și poate în viitor o să ajung un chef vegan care nu gătește carne pentru că asta în doresc. ”

Pentru că a refuzat să gătească, Alex Lenghel a fost descalificat de la MasterChef 2022.

Cine a mai fost eliminat de la MasterChef 2022

La proba eliminatorie doar câțiva concurenți au reușit să reproducă perfect rețela lui Chef David Contant. Alin Marinica și Adrian Neagoe au fost felicitați de chefi, pentru că au avut cele mai reușite farfurii. Andrei Klabacs a făcut câteva greșeli, dar a mai primit o șansă și a urcat la balcon, potrivit protv.ro.

Preparatul lui Eduard Acsente nu s-a ridicat la așteptările juriului, de aceea concurentul a fost eliminat de la MasterChef 2022.

„Vă mulțumesc pentru experiență, chefi. A fost minunat”, a spus Eduard.

„Sper să ții cont de sfaturile noastre, că o să îți prindă bine”, i-a spus Chef Foa.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton