Homepage  / Televiziune

Cine sunt cei doi invitați speciali din „Secretele Președintelui”, de la Prima TV – 15 aprilie 2022

Cine sunt cei doi invitați speciali din „Secretele Președintelui”, de la Prima TV - 15 aprilie 2022
4

de Roxana Mirea,

Un nou episod din sitcomul „Secretele Președintelui” va fi difuzat vineri, 15 aprilie 2022, la Prima TV, de la ora 22:00. Pupăză se va confrunta cu o situație neprevăzută, după ce găsește un prospect în limba rusă pe holurile Palatului Primăverii. În plus, în episodul de astăzi, își vor face apariția doi invitați specială. Iată cine sunt invitații din episodul din 15 aprilie 2022 al serialului „Secretele Președintelui”, de la Prima TV.

Invitații speciali din „Secretele Președintelui”, 15 aprilie 2022

Cristina Deleanu și Eugen Cristea, doi dintre cei mai îndrăgiți actori din România, joacă în sitcomul Secretele președintelui de la Prima TV, vineri, 15 aprilie 2022.

Astăzi, de la ora 22.00, Seara râsului românesc îi aduce la Prima TV pe Cristina Deleanu și Eugen Cristea ca invitați speciali în noul episod al sitcom-ului Secretele președintelui.

Pupăză găsește un prospect în limba rusă pe holurile Palatului Primăverii. Crede că este de la un aparat de spionaj sovietic folosit de spionul simțit de Anca și declanșează o anchetă cu Chiorete. Mârlanu este pus de Anca să identifice spionul rus infiltrat la Cotroceni.

Secretele-Presedintelui-Prima-TV-ep-7-15-apr-2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Administratorul din Primăverii își roagă soția monarhistă să îi facă prăjitura lui preferată. Aceasta se prepară cu un robot de bucătărie primit de Ceaușescu de la Brejnev și păstrat în colecția de cadouri de la Palatul Primăverii.

Oare cine a montant camere de urmărire in biroul de la Cotroceni? Cine este spionul rus? Telespectatorii vor afla adevărul urmărind episodul de vineri, 15 aprilie, de la ora 22.00 al sitcomul-ului Secretele președintelui, în seara râsului românesc de la Prima TV.

Sursa Foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton