Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Doina Teodoru, concurentă la America Express 2022. Cu ce se ocupă iubita lui Cătălin Scărlătescu

Cine este Doina Teodoru, concurentă la America Express 2022. Cu ce se ocupă iubita lui Cătălin Scărlătescu
7

de Roxana Mirea,

Cine este Doina Teodoru, concurentă la America Express 2022. Doina Teodoru a acceptat provocarea de a pleca pe Drumul Aurului alături de iubitul ei, Cătălin Scărlătescu. Doina este una dintre cele mai talentate actrițe de la noi din țară, care a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la „iUmor”.

Cine este Doina Teodoru, concurentă la America Express 2022

Cine este Doina Teodoru, concurentă la America Express 2022. Nouă echipe au acceptat provocarea de a pleca în noul sezon al emisiunii Asia Express, care acum se numește America Express. Filmările s-au încheiat, iar fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să vadă cu ce provocări se vor confrunta concurenții. Una dintre echipele care au plecat pe Drumul Aurului este formată din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, în vârstă de 32 de ani.

Doina Teodoru s-a născut în Galați și a absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie, în anul 2012. Iubita lui Cătălin Scărlătescu este actriță de film și teatru și a jucat în filmele „Happy Meal”, în anul 2011, „Love Locker”, în anul 2016 și în „See You Soon”, în anul 2019. De asemenea, ea a jucat în serialul de comedie „Băieți de oraș” în anul 2016, potrivit spynews.ro.

Doina Teodoru a devenit cunoscută publicului larg după ce participat în anul 2017 la „iUmor”, de pe Antena 1. Ea a impresionat juriul de la show-ul de la Antena 1 cu un număr de stand-up. Doina a plecat atunci acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro, cu numărul ei în care i-a luat „la roast” pe membrii juriului Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, dar şi pe vedetele Antenei 1, printre care Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Ozana Barabancea şi Diana Munteanu, dar și pe Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Adrian Enache.

Pe de altă parte, Doina Teodoru este împlinită și pe plan sentimental. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Scărlătescu, juratul de la „Chefi la cuțite”.

Cine-este-Doina-Teodoru-concurenta-la-America-Express-2022.-Cu-ce-se-ocupa-iubita-lui-Catalin-Scarlatescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, despre participarea la America Express

18 vedete, respectiv 9 perechi de concurenți au pornit în aventura vieții lor, în cel mai greu reality-show din România, „America Express”. Filmat pe o rută de 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia, show-ul este prezentat și de această dată de Irina Fodor.

Înainte să plece la filmările pentru „America Express”, Cătălin Scărlătescu a recunoscut că îi place show-ul „mult de tot”.

În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a spus vedeta de la „Chefi la cuțite”.

Eu sunt genul rucsac, iar el este genul troller. Eu m-aș aventura prin triburi, el preferă relaxarea la resort. Din start, poluri opuse, iar asta înseamnă că vom trăi aventura Asia Express la un nivel mult mai intens. Tot ce pot să spun este că abia aștept să văd ce o să iasă din combinația asta!

Știu că ne așteaptă imprevizibilul în America, dar imprevizibil este și Cătălin Scărlătescu , așa că eu zic că sunt pregătită”, a transmis și Doina pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton