Homepage  / Vedete româneşti

Doina Teodoru, despre cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu părinții ei. Ce a spus despre experiența America Express 2023

Doina Teodoru, despre cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu părinții ei. Ce a spus despre experiența America Express 2023
10

de Roxana Mirea,

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au o relație serioasă, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. Amândoi au participat la America Express 2023, experiență care poate fi considerată „un test al relației”. Într-un interviu recent, Doina Teodoru a mărturisit cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu părinții ei.

Cum se înțelege Cătălin Scărlătescu cu părinții iubitei lui, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat împreună la „America Express 2023”, iar actrița spune că nu a descoperit trăsături neașteptate despre iubitul ei pe care să nu le fi știut de dinainte.

Este life-changing, e o experiență unică și ceva ce eu aș mai face oricând, dacă aș mai avea ocazia, dar știu că nu se poate. Nu știu ce să zic că am descoperit la el, știam că e descurcăreț, știam că vorbește foarte multe limbi străine, nu m-a șocat cu nimic. Cam știam materialul cu care plec la drum”, a declarat actrița pentru cancan.ro.

Poate fi considerat și un test al relației, într-adevăr, este mult mai riscant să pleci cu partenerul tău de viață decât să pleci cu un prieten. Ies balaurii acolo dacă nu știi să-i îmblânzești, cam ies și își fac de cap. Dar per total eu cred că am făcut față cu brio și suntem fericiți pentru această experiență”, a mai spus Doina Teodoru.

De asemenea, actrița a spus că nu știe care a fost reacția părinților ei când au făcut-o la America Express 2023.

„Nu știu, că nu eram acolo când m-au văzut la televizor, dar m-au felicitat, au fost fericiți că am mers acolo și au fost mândri de mine, cel puțin așa spun ei”, a zis Doina Teodoru.

Doina Teodoru a mai spus că i-a făcut cunoștință lui Cătălin Scărlătescu cu părinții ei.

Au vorbit, se înțeleg bine”, a spus ea despre relația pe care bucătarul o are cu părinții ei.

Catalin-Scarlatescu-si-Doina-Teodoru-eliminati-de-la-America-Express-2023.-Cele-doua-echipe-care-lupta-in-Marea-Finala-26Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Noi suntem un cuplu atipic”

Între Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu există o diferență de 17 ani, însă se înțeleg de minune în ciuda acestui aspect. Actrița a vorbit pentru prima oară despre asta, în direct la Xtra Night Show.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, a declarat Doina Teodoru pentru Xtra Night Show.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton