Homepage  / Televiziune

Doina Teodoru, moment periculos la America Express 2023. „Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine”

Doina Teodoru, moment periculos la America Express 2023. „Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine”
5

de Roxana Mirea,

Au fost momente de panică, aseară, 13 martie 2023, la America Express. Aflându-se în pericol, Doina Teodoru, cameramanul și reporterul său au fost nevoiți să se închidă în mașină. Apoi, Doina și Cătălin Bordea au auzit focuri de armă în stradă.

Momente de panică pentru Doina Teodoru la America Express 2023

La începutul ediției de aseară a emisiunii America Express 2023, Irina Fodor i-a anunțat pe concurenți că vor lupta individual. Așadar, Cătălin Bordea, Andreea Antonescu, Dinu Gavril și Doina Teodoru au plecat în cursă. Cu Irina Fodor, au rămas Cătălin Scărlătescu, Nelu Cortea, Jean Gavril și Andreea Bălan.

doina-teodoru-moment-periculos-la-america-express-2023.-omul-a-scos-cutitul-si-s-a-tinut-dupa-mine-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În timp ce își căuta cazare, Doina Teodoru a trecut prin momente de panică. Ea, cameramanul și reporterul au fost în pericol pentru câteva clipe, după ce un bărbat, înarmat cu un cuțit, a vrut să atace.

Am auzit o bușitură, m-am întors și am văzut o bicicletă trântită. Am văzut-o pe Alexandra, reporterul nostru, care era foarte aproape de un bărbat. După care am văzut-o pe Alexandra că a făcut câțiva pași în spate, bărbatul s-a dus către ea, iar ea a fugit spre o casă unde era o familie”, a povestit Doina Teodoru, potrivit a1.ro.

„Haideți în mașină acum! Omul avea un cuțit! Închideți ușile! Sunați la securitate! Omul a scos direct cuțitul, a aruncat bicicleta jos și s-a ținut după mine. A venit cu cuțitul spre mine!”, a spus reporterul Doinei Teodoru.

Echipa a oprit căutarea de cazare din motive de securitate. „Am căutat mai departe de zona aia. Este ceva sinistru!”, a mai adăugat Doina.

Doina Teodoru și Cătălin Bordea au auzit focuri de armă

Într-un sfârșit, Doina Teodoru și-a găsit cazare, însă, în timp ce vorbea cu gazda, a auzit focuri de armă de afară.

În timp ce îmi povestea doamna de pat am auzit niște împușcături afară. Toată fiesta (n.r. petrecere) aia s-a transformat într-un haos. Nu te face să te simți în siguranță. Nu te face să vrei să dormi acolo”, a mărturisit concurenta.

Coincidența a făcut ca Doina să nimerească în casa în care își găsise cazare și Cătălin Bordea. Cei doi au fost plăcut surprinși să se întâlnească. Bordea auzise și el focurile de armă.

Focuri de armă în stradă, a fost un scandal, ceva s-a întâmplat”, a spus concurentul.

Te-ai speriat? Dacă vrei să dormim împreună, eu am suficient loc”, i-a spus Cătălin Bordea.

„E OK. Am văzut că pot să încui ușa”, a spus Doina.

De asemenea, și Andreea Antonescu a auzit focurile de armă, cazată fiind într-o altă casă. „Mai devreme, am auzit niște focuri de armă, aici, pe stradă. Au început să țipe oamenii și am înțeles că a fost jefuită o fată. A venit și poliția”, a spus cântăreața.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton