Homepage  / Vedete româneşti

Doinița Oancea, despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. „N-am plâns nici la înmormântare”

Doinița Oancea, despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. „N-am plâns nici la înmormântare”
6

de Roxana Mirea,

Doinița Oancea a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Actrița, care o interpretează pe Găbița în serialul „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1, a mărturisit că a fost nevoită să filmele în ziua în care s-a abătut o tragedie asupra ei.

Doinița Oancea, despre unul dintre cele mai grele momente

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi, iar în prezent, ea o interpretează pe Găbița în serialul de la Antena 1, „Lia – Soția soțului meu”. Recent, vedeta a mărturisit care a fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Doinița Oancea a fost nevoită să filmeze în aceeași zi în care mătușa ei s-a stins din viață. A mărturisit că nu a putut să plângă nici măcar la înmormântare și a avut un blocaj.

A trebuit să joc în aceeași zi în care mi-am înmormântat o mătușă. Eu provin dintr-o familie numeroasă. Sunt un copil singur la părinți, dar mama a avut 5 surori și un frate. Eu am crescut între toți acești oameni, adică am primit iubirea lor.

Mătușile mele erau niște femei foarte bune și apropiate. Și cea care a murit la momentul respectiv o iubeam foarte mult. Am cerut liber însă nu s-a putut. Trebuia neapărat să filmez acea secvență. M-am dus acolo și mi-am făcut treaba pentru că eu, în viața mea personală, la momentul respectiv, trăiam această situație de familie în care eu încercam sa fiu stâlpul pentru mama și ceilalți. Mi-am blocat emoțiile și, când am ajuns la filmare, surpriză! Eu credeam că o să îmi fie ușor să plâng. Da, s-a simțit durerea, s-a transmis.

Nu am putut să plâng, am rămas blocată. Nu puteam să plâng. Eu n-am plâns nici la înmormântare. Eram ca un roboțel, nu mă cunoșteam. Eu sunt o persoană foarte sensibilă”, a declarat Doinița Oancea, la Antena Stars.

doinita-oancea-despre-unul-despre-cele-mai-grele-momente-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton