Homepage  / Vedete româneşti

Doinița Oancea, surprinsă într-o ipostază neașteptată de un fan. „Era șocat omul”

Doinița Oancea, surprinsă într-o ipostază neașteptată de un fan. „Era șocat omul”
9

de Roxana Mirea,

Doinița Oancea a povestit despre o întâmplare neașteptată cu un fan. Acesta a surprins-o pe actriță într-o ipostază la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Reacția admiratorului ei a amuzat-o pe Doinița Oancea pentru că „era șocat omul”.

Doinița Oancea, întâmplare neașteptată cu un fan

Doinița Oancea a povestit despre o întâmplare neașteptată cu un fan. Admiratorul a surprins-o pe actriță în timp ce umfla roata mașinii. Acesta a fost șocat pentru că nu se aștepta ca Doinița să aibă astfel abilități. Reacția fanului a amuzat-o pe actriță.

„Nu am nicio problemă, absolut nicio problemă. Trebuia să fac asta, că am o problema la una din roți și aștept să îmi vină cauciucurile și cum am acel compresor în mașină, iată că mă descurc în singură în situații extreme. Deci a trecut pe lângă mine, era pe un skateboard, a cam sesizat că eu în timpul ăsta vorbeam și la telefon, îmi făceam și o poză, adică aveam trei lucruri în desfășurare și am văzut că trece așa cineva pe lângă mine pe o placă și văd că se întoarce și zice: scuze, tu ești? Și i-am zis, așa se pare. Wow, sunt un mare fan, ești foarte tare, felicitări pentru tot ce faci și să te văd făcând asta, nu îmi imaginam. Eu râdeam, îți dai seama, ce era să fac, era șocat omul”, a spus Doinița Oancea la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Doinita-Oancea-intamplare-neasteptata-cu-un-fan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Doinița Oancea, mesaj pentru cei care se ascund în spatele măștilor

Recent, Doinița Oancea a transmis un mesaj pe Instagram despre teama oamenilor de a se arăta exact așa cum sunt ei.

„În viața reală se numesc măști! Pe instagram sau în alte aplicații se numesc filtre. E natura omului să vrea să se “înfrumusețeze”.. “împăuneze”… să se arate, să pară, să “pozeze” în mai cu moț decât e! (a se citi că nu vorbim doar de aspectul fizic).

Știți de ce? De teamă – teama de a nu fi plăcut/iubit pentru cine e și cum e! Facem greșeala de a ne compara cu alții! X e mai bun, are nu știu ce job, Y e mai frumoasă, Z e mai fit.

Și din nevoia și dorința imensă pe care toți o avem – aceea de a fi iubiți. Ne e cel mai frică să fim așa cum suntem de fapt, ne e frică să ne arătăm vulnerabilitățile, ne e rușine pentru că ne tot uităm în jur, pentru că …ne uităm la imagini prefabricate, vieți care par perfecte (THERE’s no such thing) pentru că am fost educați de niste părinți care au vrut ce e mai bine pentru noi și ne-au inoculat programele greșite fară să știe!

Azi m-am pozat așa, abia trezită, nemachiată și fară zâmbet (că nu simt să o fac) și pun poza asta aici – ca un reminder pentru mine DAR și pt voi!!!

Embrace who U are! Și aveți CURAJUL SĂ arătați cine sunteți cu adevărat – doar așa veți avea lângă voi oameni care vă vor iubi autentic. Și doar așa vă veți simți împliniți/e!”, a scris Doinița Oancea pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton