Homepage  / Știri

Dolce Sport transmite meciurile Simonei Halep, Irinei Begu și Alexandrei Dulgheru

Dolce Sport transmite meciurile Simonei Halep, Irinei Begu și Alexandrei Dulgheru

de Redactia Tvmania

UPDATE 3:

Alexandra Dulgheru și Simona Halep se întâlnesc în sferturile turneului WTA Roma, în premieră. Dulgheru, venită din calificări, s-a impus în optimi în fața rusoaicei Ekaterina Makarova, în timp ce Halep a trecut de Venus Williams.

Meciul româncelor va fi transmis în direct pe Dolce Sport 1, vineri, 15 mai, de la ora 13.00.

Nu uitați că, în această seară, de la ora 22:00, meciul Irinei Begu cu Victoria Azarenka este în direct pe Dolce Sport 3.

 

UPDATE 2:

Simona Halep a învins-o pe fostul lider mondial, Venus Williams, scor 6-2, 6-1, și merge în sferturile de finală de la Roma, unde o va întâlni pe Alexandra Dulgheru.

UPDATE 1:

Alexandra Dulgheru s-a calificat, joi, în sferturile Turneului de la Roma, după ce a învins-o pe Ekaterina Makarova (locul 8 WTA), scor 6-4, 6-3. În sferturi, Dulgheru o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Simona Halep și Venus Williams.

Dolce Sport transmite, astăzi, meciurile Simonei Halep, Irinei Begu si Alexandrei Dulgheru.

Tennis_Fed Cup_Romania vs Spain

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, și americanca Venus Williams, locul 16 WTA, din optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, a fost programat de organizatori în jurul orei 14.00. Meciul va fi în direct pe Dolce Sport 1.

Partida va fi a doua pe Arena Pietrangeli, în primul meci al zilei urmând să se întâlnească, de la ora 12.00, Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, și rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA. Meciul va fi în direct pe Dolce Sport 1.

Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, va evolua împotriva Victoriei Azarenka (Belarus), locul 29 WTA, în ultimul meci de pe Arena Centrală, meciul fiind programat să înceapă nu înainte de ora 22.00. Meciul va fi în direct pe Dolce Sport 3.

Turneul de la Roma este dotat cu premii totale de 2.183.600 de dolari.

Nu uitați, „TVmania” de săptămâna asta conține un poster cu cea mai în formă sportivă română a momentului, Simona Halep!

TVM 19 - 2015

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton