Homepage  / Vedete străine

Dolly Parton a spus care este secretul căsniciei sale cu Carl Thomas Dean. Sunt căsătoriți de 56 de ani

Dolly Parton a spus care este secretul căsniciei sale cu Carl Thomas Dean. Sunt căsătoriți de 56 de ani
7

de Roxana Mirea,

Dolly Parton este căsătorită cu omul de afaceri Carl Thomas Dean. Cei doi au o căsnicie de 56 de ani, însă Dean a încercat să rămână o prezență discretă. Acum, artista a mărturisit cum a rezistat căsnicia lor, de-a lungul timpului.

Dolly Parton, despre secretul căsniciei cu soțul ei, Carl Thomas Dean

Dolly Parton a împărtășit secretul căsniciei sale de 56 de ani cu Carl Thomas Dean. Într-un nou interviu pentru ET Canada, Parton a declarat că faptul că au pasiuni diferite a contribuit în mare măsură la povestea lor de dragoste de lungă durată.

Îmi place când oamenii mă întreabă: ‘Cum de a rezistat atât de mult?’. Eu le spun: ‘Continuă să meargă'”, a împărtășit Parton. „Știi, sunt multe de spus despre asta. Deci, nu suntem unul în fața celuilalt tot timpul. El nu face parte din afacerile mele, așa că avem interese diferite, dar totuși avem lucruri pe care ne place să le facem împreună. Eu cred că așa a fost menit să fie. El a fost cel pe care trebuia să îl am și viceversa.”

Nici faptul de a avea un „simț al umorului anormal” nu strică, cântăreața în vârstă de 76 de ani împărtășind că, prin toate suișurile și coborâșurile, râsul a fost cel care i-a ajutat să treacă peste tot.

„Amândoi avem un simț al umorului anormal. Și cred că umorul, sincer, este unul dintre cele mai bune lucruri atunci când ești căsătorit. Chiar dacă ai o problemă, dacă ai un mare simț al umorului, dacă spui ceva ce nu poți retrage, ai o cale nebună de a rezolva lucrurile”, a explicat ea.

„Dolly Parton’s Heartstrings” Season 1 (2019)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Nu vrea deloc să fie în centrul atenției”

De-a lungul anilor, au reușit să se ferească de certuri urâte, iar Dolly Parton a adăugat: „Nu am avut niciodată, știi tu, certuri serioase în care să ne spunem lucruri urâte.”

Soțul lui Dolly Parton este o persoană privată, iar atista respectă acest lucru.

Nu vrea deloc să fie în centrul atenției”, a spus Dolly Parton, la un moment dat. „Este o persoană liniștită și rezervată și s-a gândit că dacă ar fi ieșit vreodată în evidență, nu ar fi avut niciun minut de liniște și a avut dreptate în privința asta.”

Întotdeauna am respectat și am apreciat asta la el și am încercat mereu să-l țin departe de lumina reflectoarelor cât de mult am putut”, a continuat ea. „El a spus: ‘Nu eu am ales această lume, eu te-am ales pe tine, iar tu ai ales această lume’. Dar putem să ne păstrăm viețile separate și împreună’. Și o facem și am făcut-o”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton