Homepage  / Vedete străine

Dolly Parton, imagini de senzație alături de Miley Cyrus. Ce mesaj a transmis de ziua finei sale

Dolly Parton, imagini de senzație alături de Miley Cyrus. Ce mesaj a transmis de ziua finei sale
6

de Roxana Mirea,

A fos o zi cu adevărat specială pentru Miley Cyrus, căci artista a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Printre cei care i-au urat un călduros „la mulți ani” s-a numărat și Dolly Parton. Artista i-a transmis finei sale un mesaj emoționat și a publicat două imagini de senzație în care apare alături de Miley Cyrus.

Dolly Parton, mesaj emoționant de ziua lui Miley Cyrus

Dolly Parton a transmis un mesaj de ziua finei sale, Miley Cyrus. Artista a împlinit 30 de ani, ieri, 23 noiembrie. Dolly Parton a împărtășit cu fanii din mediul online imagini cu ea și Miley de la recenta lor ședință foto pentru a promova viitoarea lor apariție împreună pe NBC, luna viitoare.

„La mulți ani @MileyCyrus!”, a scris Parton, în vârstă de 76 de ani, pe Instagram. „Abia aștept să sărbătoresc cu tine și să începem noul an!!!”

În imagini, cele două au pozat una lângă cealaltă, îmbrăcate în ținute glamour. Una dintre fotografii o arată pe Miley Cyrus îmbrățișând-o pe Dolly Parton, amândouă zâmbind cu gura până la urechi.

Luni, NBC a anunțat că Parton și Cyrus vor fi co-prezentatoare la petrecerea „Miley’s New Year’s Eve Party”, show-ul urmând să revină pentru a doua ediție la Miami, pe 31 decembrie.

Daily Instagram PostsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Miley’s New Year’s Eve Party este despre a fi plin de farmec și a te îmbrăca cât mai bine”, a declarat Cyrus într-un videoclip promoțional. „Ei bine, facem asta în fiecare zi. Nu-i așa, Miley?„, a răspuns Parton.

M-ai învățat bine”, i-a spus Miley nașei sale, care apoi a spus despre spectacol: „Va fi legendar”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton