Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dolph Lundgren, despre diagnosticul dur primit de la medici. „Mi-au zis că mai am de trăit doi, trei ani”

Dolph Lundgren, despre diagnosticul dur primit de la medici. „Mi-au zis că mai am de trăit doi, trei ani”
9

de Andra Stana,

Dolph Lundgren, pe care îl veți vedea în următoarele filme The Expendables 4 și Aquaman and the Lost Kingdom, a dezvăluit diagonisticul crunt pe care i l-au pus medicii. Starul din Rocky IV a povestit cu lux de amănunte că a primit prima veste devastatoare în anul 2015.

Dolph Lundgren a dezvăluit că suferă de cancer

În timpul unui interviu pentru emisiunea In Depth With Graham Bensinger, starul suedez de acțiune, în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit pentru prima dată că a fost diagnosticat cu cancer în 2015. Medicii au reușit să îndepărteze o tumoare canceroasă de pe rinichi, „apoi am făcut RMN la fiecare șase luni, apoi le faci în fiecare an și a fost bine, știți, timp de cinci ani”, a spus Lundgren.

Dar în 2020, „m-am întors în Suedia și am avut un fel de reflux de acid”, și-a amintit Lundgren, citat de ew.com. „Nu știam ce era. Așa că am făcut un RMN și au descoperit că mai existau câteva tumori în jur”. Șase tumori au fost îndepărtate în timpul operației, dar încă o tumoare – care crescuse până la „mărimea unei lămâi” și nu putea fi îndepărtată cu ușurință – fusese descoperită în ficat în toamna anului 2021, așa că a început o terapie sistemică.

Dolph Lundgren, despre diagnosticul dur primit de la mediciIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ne-am dat seama că era mult mai rău decât credeam”, a declarat Emma Krokdal, logodnica lui Lundgren. „[Medicul] a început să vorbească despre toate aceste tumori diferite, cum ar fi în plămâni, în stomac și în coloana vertebrală, în afara rinichilor.” Medicul, a spus Lundgren, i-a spus: „Probabil că ar trebui să iei o pauză și să petreci mai mult timp cu familia ta”.

„L-am întrebat: Cât crezi că mai am de trăit?”

L-am întrebat: Cât crezi că mai am de trăit?”, a povestit Lundgren. „Cred că a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama din vocea lui că probabil credea că este mai puțin. Eu am crezut că asta era, cu siguranță”.

Starul din Expendables a primit în cele din urmă o a doua opinie de la un medic din Londra, unde filma continuările francizei Aquaman și Expendables, și a aflat că boala sa, cancerul de rinichi, era de fapt un cancer pulmonar, ceea ce a dus la o revizuire a tratamentului său. „Dacă aș fi urmat celălalt tratament, mi-ar mai fi rămas cam trei-patru luni”, a declarat Lundgren, adăugând că noul tratament a micșorat tumorile cu 20% și 30% în trei luni.

2022 a urmărit practic cum aceste medicamente își făceau efectul”, a spus Lundgren. „În cele din urmă, lucrurile se micșoraseră la aproximativ 90%. Acum sunt în proces de eliminare a țesutului cicatricial rămas în acele tumori. Prognosticul este că, sperăm, când le vor scoate, nu va mai exista activitate canceroasă, iar medicamentele pe care le iau vor suprima tot restul.

În ciuda anilor grei prin care a tercut, Lundgren privește cu optimism spre viitor. „Apreciezi faptul că ești suficient de norocos să fii în viață”, a spus el.

Lundgren urmează să își reia rolul lui Gunnar Jensen în Expendables 4, care va fi lansat pe 22 septembrie, și pe cel al regelui Nereus în Aquaman and the Lost Kingdom, care va fi lansat pe 20 decembrie. Alte filme viitoare includ Drago, Hellfire și Wanted Man.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton