Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dominic West, la un pas de divorț din cauza aventurii cu Lily James

Dominic West, la un pas de divorț din cauza aventurii cu Lily James

de Redactia Tvmania

Căsătoria de 10 ani a lui Dominic West, cunoscut pentru rolul din serialul „The Affair”,  cu Catherine FitzGerald este „aproape de final” din cauza aventurii actorului cu Lily James.

Conform surselor citate de Daily Mail, Catherine FitzGerald, în vârstă de 49 de ani, se pregătește să divorțeze de actorul în vârstă de 51 de ani, după acesta a recunoscut că are sentimente pentru Lily James și că, de fapt, între el și actriță nu este vorba doar de o aventură de weekend, ci mult mai mult.

„Catherine le-a spus celor apropiați că soțul ei a recunoscut că are sentimente pentru Lily. La început a părut doar o aventură însă Catherine a spus că a devenit evident că este vorba de mult mai mult decât atât. Ea se simte devastată, așa cum e și normal. Este un lucru imens căruia trebuie să îi facă față. Le-a mărturisit prietenilor și familiei că mariajul ei este aproape de final și nu crede că există vreo posibilitate de a depăși acest moment”, a declarat sursa.

Actrița Lily James a fost surprinsă în ipostaze tandre cu actorul Dominic West în luna octombrie, cei doi fiind fotografiați pe străzile din Roma și la un restaurant local, iar gesturile și săruturile au dus imediat la ipoteza că cei doi au o relație.

La nici 24 de ore de la apariția imaginilor, actorul Dominic West a pozat pentru reporteri și fotografi alături de soția lui, Catherine FitzGerald, în fața casei lor din Marea Britanie. Cuplul a lăsat impresia că nimic nu s-ar fi întâmplat, iar cei doi soți s-au și sărutat, asigurându-se că fotografii au ocazia să imortalizeze momentul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton