Homepage  / Filme Online / HBO

„Domnul Jack”, HBO Max. Tot ce trebuie să știi despre serialul cu o distribuție incredibilă

„Domnul Jack”, HBO Max. Tot ce trebuie să știi despre serialul cu o distribuție incredibilă

de Andra Stana,

„Domnul Jack” / „Gentleman Jack” se numără printre serialele din portofoliul HBO Max. De asemenea, producția regizată de Sarah Harding poate fi urmărită și pe posturile HBO. Care este intriga serialului cu Suranne Jones și Sophie Rundle (Peaky Blinders, Bodyguard, The Nest).

„Domnul Jack” / „Gentleman Jack”, un serial BBC, de văzut pe HBO și HBO Max

Drama romantică de epocă spune povestea reală a moștenitoarei engleze Anne Lister (interpretată de Suranne Jones), proprietară de terenuri și jurnalistă, și cunoscută ca fiind „prima lesbiană modernă”, scrie newsweek.com. Vă reamintim că, în aprilie 2022, pe platforma de streaming a apărut inclusiv sezonului 2 din „Domnul Jack” / „Gentleman Jack”.

Sezonul 1 a arătat cum a înflorit povestea ei de dragoste cu Ann Walker (Sophie Rundle), o altă proprietară de terenuri, și ne-a arătat succesul lui Lister în diverse afaceri, cum ar fi mineritul și canalele.

Sezonul 2 al serialului „Gentleman Jack” a ajuns pe ecrane, după mai bine de trei ani de așteptare, în aprilie 2022.

Iată tot ce trebuie să știi despre sezonul 2 din „Gentleman Jack”, distribuția, trailerul, intriga și multe altele.

Primul sezon din Gentleman Jack a avut premiera pe HBO pe 22 aprilie 2019, în timp ce sezonul 2 a fost lansat pe HBO Max pe 25 aprilie 2022.

Cine joacă în Gentleman Jack, sezonul 2, serial HBO Max

Întreaga distribuție principală s-a întors pentru Gentleman Jack, sezonul 2. Bineînțeles, Suranne Jones a revenit în rolul lui Anne Lister, iar starul din „Peaky Blinders”, Sophie Rundle, joacă rolul lui Ann Walker, interesul amoros al lui Lister.

Din distribuția serialului mai fac parte Gemma Jones, din „Killing Eve”, în rolul mătușii Anne Lister, precum și pe Timothy West, din „Last Tango in Halifax”, în rolul căpitanului Jeremy Lister. De asemenea, în serial mai joacă și Joe Armstrong, Amelia Bullmore, Rosie Cavaliero, Gemma Whelan și Tom Lewis.

Ce se întâmplă în Gentleman Jack, sezonul 2

Cel de-al doilea sezon din Gentleman Jack le arată pe Anne Lister și Ann Walker, după ce s-au mutat împreună în Shibden Hall. Cum femeile nu se puteau căsători legal în secolul al XIX-lea, Lister și Walker au făcut ceva de neimaginat: s-au declarat „soție și soție”.

Sezonul 2 îi urmărește pe Lister și Walker în viața lor de zi cu zi și pune accentul pe ce înseamnă acest lucru pentru familiile lor pe viitor. În special pentru familia Walker, care era hotărâtă să o căsătorească cu un bărbat bogat.

Sezonul 2 al serialului Gentleman Jack se bazează pe jurnalele din viața reală ale lui Lister. Însemnările din jurnalul ei, constând în peste 7.700 de pagini și cinci milioane de cuvinte, creionează intriga serialului.

Vorbind pentru Digital Spy, creatoarea Sally Wainwright a dezvăluit că serialul este despre evoluția relației dintre Anne și Ann, pe baza însemnărilor din jurnalul lui Lister. „Se mută împreună în Shibden în seria a doua și este vorba despre cum își negociază viața de cuplu, în public, și cum se descurcă cu cei care le bârfesc și defăimează.”

Trailer Gentleman Jack / Domnul Jack, sezonul 2, HBO Max

Sursa foto: captură Youtube

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton