Homepage  / Cinema / Vedete străine

Don Johnson va fi vedeta și producătorul thrillerului „Unit 234”

Don Johnson va fi vedeta și producătorul thrillerului „Unit 234”

de Andreea Hentea,

Don Johnson va juca, alături de Isabelle Fuhrman, în filmul „Unit 234” și va fi, de asemenea, producător  executiv al acestuia. Filmările au început deja, în Insulele Cayman, iar „Unit 234” va fi prezentat la Târgul de filme de la Cannes de anul acesta, scrie deadline.com

Thrillerul „Unit 234” începe cu o descoperire șocantă. Laurie Saltair (Isabelle Fuhrman), singura angajată a unui depozit izolat, descoperă un bărbat inconștient, încuiat în incinta Unității 234. Acesta a fost legat de o targă și i-a fost extras un rinichi. Din acest moment, Laurie se trezește fără voie într-o cursă pentru supraviețuire, cu o bandă nemiloasă pe urme, care vrea cu orice preț să recupereze trupul bărbatului găsit acolo. 

Filmul este regizat de Andy Tennant („Casă, dulce casă”, „Hitch – Consilier în amor”, „Metoda Kominsky”), iar scenariul este scris de Derek Steiner („Blind Date”). „Unit 234”, care îi are ca producători executivi pe Don Johnson, Colleen Camp și Mimi Steinbauer, prin compania Radiant Films, va fi prezentat la viitorul Târg de filme de la Cannes, care va avea loc între 17 și 25 mai. 

Unde îi mai putem vedea

Pe Don Johnson (recompensat cu Globul de Aur și nominalizat la Emmy pentru rolul din serialul „Miami Vice”, difuzat între 1984 și 1989), îl vom vedea în curând în thrillerul „Rebel Ridge”, regizat de Jeremy Saulnier, la care filmează în prezent, alături de AnnaSophia Robb și James Cromwell, și în comedia „Shriver”, alături de Kate Hudson și Michael Shannon, la care s-au încheiat deja filmările. 

Isabelle Fuhrman s-a afirmat încă de la zece ani, cu rolul din dramaticul „Orfana” (2009), regizat de Jaume Collet-Serra, în care a jucat alături de Vera Farmiga și Peter Sarsgaard. Despre interpretarea ei s-a spus atunci că este „Unul dintre cele mai impresionante exemple de actorie oferite de un copil în ultimii ani”. A jucat apoi în celebrul „Jocurile foamei” (2012), alături de Jennifer Lawrence și Liam Hemsworth. La ediția de anul trecut a Festivalului de Film de la  Tribeca a fost foarte apreciată pentru rolul din thrillerul „The Novice” (2021), regizat de Lauren Hadaway.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton