Homepage  / Vedete / Vedete străine

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, se va muta în Marea Britanie

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, se va muta în Marea Britanie

de Redactia Tvmania

Una dintre cele mai frumoase amintiri de la nunta regală va rămâne cu siguranță aceea când mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, este vizibil emoționată de măreția evenimentului. Doria Ragland a fost alături de fiica ei încă de la începutul zilei și a susținut-o pe tot parcursul ceremoniei, iar acum se pare că își dorește să rămână și mai aproape de Meghan, plănuind să se mute în Marea Britanie.

 Conform publicaței Sunday Express, Doria Ragland plănuiește să se mute în Marea Britanie pentru a fi cât mai aproape de fiica ei. Mutarea ar coincide cu împlinirea vârstei de 62 de ani pe care în felul acesta ar putea să o sărbătorească în familie. O sursă a declarat pentru sursa precizată că mutarea ar putea avea loc chiar luna viitoare, iar Ragland este foarte entuziasmată de acest lucru.

„S-a îndrăgostit de Anglia și când s-a întors mi-a spus că este convinsă că ar putea trăi fericită acolo. Cred că era de așteptat să se întâmple așa; chiar și înainte de nuntă îmi spunea cât de dor îi este de Meg și că ar fi făcut orice să fie aproape de ea, în special acum când își întemeiează propria familie”, a mai adăugat sursa.

Doria Ragland locuiește în prezent în California și este instructor de yoga, dar oferă și asistență socială vârstinicilor. Meghan Markle și mama ei sunt în mod clar foarte apropiate, astfel se justifică decizia Doriei Ragland.

Nu există încă o confirmare oficială sau un anunț din partea Palatului Kensington, însă știm sigur că Ragland va găsi în Prințul Harry un prieten adevărat, care a spus despre ea la un moment dat într-un interviu că este „incredibilă”, dar la fel de bine se va înțelege și cu Regina Elisabeta, care s-a bucurat nespus să o cunoască la nunta regală.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton