Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme se confruntă artistul

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme se confruntă artistul

de Redactia Tvmania

O prezență activă în mediul online, Dorian Popa își ține mereu fanii la curent cu schimbările și activitățile sale profesionale și personale. 

Pentru că are mereu grijă de corpul lui și de felul în care arată, Dorian Popa a decis să viziteze medicul dermatolog, unde a aflat că se confruntă cu câteva probleme, care au debutat de la epilat. 

Artistul de 32 de ani a  recunoscut că îi place să arate perfect, să aibă un corp  fără imperfecțiuni, tocmai de aceea a ales să se și epileze pe tot corpul.

„Am două lucruri pe piept. Le-am anihilat, dar nu am reușit să rezolv situația, dar domnul doctor face magie. Ce sunt oare? Domnul doctor spune că pot apărea și de la firul de păr pentru că eu mă epilez cu lama, în niciun caz de la bătrânețe, așa cum am zis eu”, a declarat Dorian Popa în mediul online.

În urma consultului amănunțit, medicul dermatolog a descoperit că a fost vorba despre câteva chisturi.

„Gata, fratele este complet vindecat, am rămas puțin ciupit și am și un plasture. Nu sunt puncte de grăsime cum credeam eu, înțeleg că sunt mici chisturi care se formează din cauza firelor de păr care nu reușesc să străpungă pielea și atunci se cicatrizează, motiv pentru care se formează aceste chisturi. Totul de la obsesia mea de a fi mereu epilat. Eu nu vă mint, ăsta sunt. Mă bucur că am făcut și asta că nu mă simțeam bine în pielea mea că știam că am chestii de corectat, plus că nu e bine să le expun la soare”, a mai spus Dorian. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton