Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa a încălcat legea. Ce i s-a întâmplat. „Mi-a rămas inima în gât când am auzit”

Dorian Popa a încălcat legea. Ce i s-a întâmplat. „Mi-a rămas inima în gât când am auzit”
6

de Roxana Mirea,

Dorian Popa a povestit cum a încălcat legea. Acesta a fost prins de poliție în timp ce conducea cu o viteză peste limita legală pe autostradă. Drept urmare, artistul a rămas fără permis de conducere pentru trei luni, după cum el a declarat în cel mai recent vlog al lui. Iată cum plănuiește să își recupereze carnetul mai repede.

Dorian Popa a încălcat legea

Zilele trecute, Dorian Popa a fost prins de poliție în timp ce conducea cu o viteză peste limita legală. Așadar, pe lângă amenda pe care a primit-o, el a rămas 90 de zile fără carnetul de conducere, după cum a povestit în ultimul său vlog de pe YouTube.

Pentru prima oară în viața mea de șofer de peste 15 ani de zile mă întâlnesc cu noua legislație și, oficial vorbind, de astăzi, mai am 15 zile de dovadă și apoi voi fi pieton 90 de zile. Mi-a rămas inima în gât când am auzit. Am depășit viteza legală pe autostradă nu cu foarte mult, motiv pentru care am fost și amendat”, a declarat artistul de la volanul mașinii lui, potrivit libertatea.ro.

Dorian Popa plănuiește să dea examen pentru a-și recupera mai repede carnetul, sperând că va putea conduce din nou în 30 de zile, dar artistul a primit o veste proastă.

Dorian-Popa-a-ramas-fara-carnetul-de-conducere-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce veste a primit Dorian Popa

Legislația a suferit modificări. Dacă un șofer dă examen, pedeapsa e redusă de la 90 de zile la 60, nu la 30, cum era înainte. Drept urmare, dacă Dorian Popa trece examenul, pedeapsa îi este redusă doar cu 30 de zile. Totuși, cum el este mereu cu zâmbetul pe buze, nu s-a enervat din cauza situației și a găsit și soluția salvatoare. Dorian Popa își va angaja un șofer personal.

„Problema e următoarea: Dacă dau din nou de permis, în 30 de zile pot conduce din nou, nu? Am întrebat eu la care domnul polițist, care a fost extrem de drăguț, mi-a zis: Nu, Dorian. Din păcate noua legislație nu mai e așa. Ai voie să dai examen, dar nu ți se reduce decât de la 90 de zile la 60.

Deci două luni de zile sunt pieton. În schimb trebuie să vă anunț că legislația nouă presupune o chestie foarte drăguță. Poți renunța la dovadă, iar dovada mea e începând de astăzi 28 martie până pe 12 aprilie, plus alea două luni de zile, asta ținând cont că iau examenul, ar însemna că până pe 12 iunie nu am permis. Am gândit-o eu românește, dacă mâine, marți, 29 martie merg repede la poliție și spun că renunț la dovadă și mă înscriu repede să dau și examenul, obiectiv vorbind, pe 29 mai ar trebui să am permisul înapoi. Of. Ne-am scos de o treabă nouă. Trebuie să căutăm și un șoferică, avem o gramadă de treabă”, a declarat Dorian Popa pe Youtube.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton