Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa, reacție nervoasă după ce a fost criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro. A explicat ce sacrificii a făcut

Dorian Popa, reacție nervoasă după ce a fost criticat că își cumpără mașină de 300.000 de euro. A explicat ce sacrificii a făcut
9

de Roxana Mirea,

Dorian Popa a fost criticat dur de fanii lui pentru faptul că își cumpără o mașină de 300.000 de euro. În urma comentariilor răutăcioase, el a răbufnit într-un vlog postat pe canalul său de YouTube. Artistul a susținut că a muncit foarte mult pentru tot ceea ce are și că a făcut sacrificii enorme pentru a ajunge în postura de astăzi.

Dorian Popa, după ce a fost criticat că își ia mașină de 300.000 de euro

Dorian Popa a răbufnit după ce a primit numeroase critici de la fani pe motiv că și-a cumpărat o mașină de 300.000 de euro. Acum câteva săptămâni, el a anunțat că a plătit un avans pentru o mașină Lamborghini și, recent, s-a întrebat într-un vlog pe YouTube dacă ar schimba Lamborghini cu un GLS Maybach, care costă tot 300.000 de euro.

„Am postat zilele trecute vlogul cu Maybach-ul GL 600 sau GLS 600 și iată o tonă de comentarii vizavi de faptul că țara arde și baba se piaptănă. În situația de față țara e România și e implicit reprezentată de cei care au dat cu hate la acel vlog.

Și baba e subsemnatul, înțeleg că i-am deranjat pe unii că îmi iau o mașină în valoare de 300.000 de euro în vremuri în care într-adevăr lucrurile sunt un pic atipice, iar economia se mișcă mai greu decât în timp normal”, a declarat Dorian Popa, potrivit libertatea.ro.

„Fratele vostru a muncit draconic”

Dorian Popa a declarat că a muncit pentru tot ce are astăzi și că a pus distracțiile chiar pe locul 5 în ceea ce privește prioritățile în viața lui.

Fratele vostru a muncit draconic și îi mulțumesc din sufletul lui Dumnezeu că a ales acest drum pentru mine și nu regret o secundă. Pe măsură ce anii au trecut mi-am dat seama că îmi place mult să muncesc, îmi place să am rezultate și că distracția nu trebuie să fie pe locul doi, ci chiar pe locul 3, 4 sau 5 din punctul de vedere al priorităților din viața mea”, a spus Dorian Popa.

„Noi suntem săraci și tu ne arăți mașină de 300.000 de euro?”, a fost unul dintre comentariile primite de artist. „Mulți dintre noi am fost sau suntem săraci. Asta nu înseamnă că trebuie să ne complacem în situația asta. Nu am primit mașina nici de la mama, nici de la tata, nu am cerșit, nu am furat, nu am făcut lucruri ilegale. Am muncit de luni până duminică non-stop, muncesc de luni până duminică.

Ce mă îngrijorează pe mine e că mulți dintre cei care aruncă cu hate au fost vara asta cel puțin o dată sau de două trei ori la mare, probabil că vara aceasta au fost cel puțin la un festival, poate că în weekenduri au fost la cluburi, la grătare sau alte petreceri”, a mai spus Dorian.

Dorian Popa, dezvăluiri despre noile sale afaceri. Cât costă o casă la cheie în complexul construit de elIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dorian Popa n-a mai fost în vacanță de 5 ani

Pentru că muncește foarte mult, Dorian Popa n-a mai fost într-o vacanță de câțiva ani de zile, potrivit spuselor sale.

„Nu îmi place să ies în față cu chestia asta, nu ai de ce să o menționezi decât dacă ajungi în situație ca aceasta. Eu nu am am fost în concediu de circa cinci ani, șase ani de zile. Și ultima mea vacanță a fost una contractată cu Ministerul Turismului din Dubai unde pot spune că m-am simțit bine. Am avut un job unde m-am simțit ca într-un concediu.

Să nu credeți că e ușor. În momentul în care ai mașini de sute de mii de euro sau construiești un cartier de sute de mii de euro sau ai o casă de sute de mii de euro nu îți e și ție de un Santorini, un Monaco, la Mamaia, poate chiar la munte. Dacă vrei în viață rezultate trebuie să faci sacrificii!”, a mai declarat Dorian Popa pe YouTube.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton