Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa, adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil. Cum l-a afectat lipsa tatălui

Dorian Popa, adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil. Cum l-a afectat lipsa tatălui
7

de Roxana Mirea,

Dorian Popa nu își dorește să devină tată prea curând, chiar dacă este împreună de 11 ani cu iubita lui, Claudia Iosif. Invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, el a explicat care este motivul pentru care nu își dorește un copil în momentul de față. Pe de altă parte, Dorian Popa a mărturisit cum l-a afectat lipsa tatălui.

De ce nu își dorește Dorian Popa un copil acum

Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, unde a explicat de ce nu își dorește un copil. El spune că s-a gândit de multe ori la ideea de a deveni tată, însă nu simte că este pregătit cu adevărat pentru o asemenea responsabilitate.

„M-am gândit de foarte multe ori la copil, iar răspunsul cel mai franc pe care am găsit să îl ofer, pentru că asta îmi doresc de la mine, sinceritate, este că încă nu simt. Nu mă simt pregătit. Nu vreau să mă blameze oamenii și le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învață să nu judecăm persoanele de lângă noi, dar eu deocamdată mă simt mai bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac.

Le-am  spus unor oameni apropiați care mi-au zis că „Păi, da, mă, dar ai timp”. Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul, cum aleg eu, nu mai ai timp să îți vezi copilul îndeajuns de mult încât el să simtă că crește alături de tine, iar tu să simți că ești un părinte pentru el. Nu. La cum muncesc eu, și cei care se mai uită pe online văd, aș putea să îmi văd copilul lunea, două ore seara și marțea, o oră, ceea ce nu mi se pare normal.

Cred că încă mă simt copil sau poate nu e la mine să vină acum. În aceeași ordine de idei, bărbatul la 33 de ani începe să devină bărbat. (…) Nu simt în momentul ăsta. Consider că trebuie să mă dedic muncii mele”, a declarat Dorian Popa în podcastul lui Radu Țibulcă.

Dorian-Popa-a-ramas-fara-carnetul-de-conducere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Provin dintr-o familie destrămată”

În continuare, Dorian Popa a explicat că a crescut într-o familie destrămată, motiv pentru care preferă să cugete bine la ideea de a avea un copil. El a declarat că nu își dorește să aibă un copil care să nu crească într-o familie unită și să fie privat de prezența și iubirea unui părinte.

„Provin dintr-o familie destrămată. Deci niciodată nu voi dori să creez o familie care nu poate să rămână unită și susținută de toți membrii până la sfârșit și atunci consider că nu este o decizie pe care să o iei de ieri pe azi.

Cel mai cool exemplu pe care pot să îl dau care să îmi susțină gândirea într-un mod pozitiv este acela că sunt foarte mulți tineri care fac copii și după aceea se despart. Exemplele sunt nenumărate și din showbiz și din viața normală, de zi cu zi.  Și atunci vin și spun: „Băi, dar copiii ăia…” Uite, te uiți la un copil care nu a avut tată. M-am descurcat. Chestia asta a fost un factor motivant. Băi, dar și în ziua de azi, cu toți banii din lume, când mă uit la mama mea, îmi dau seama că o simt singură și că nu are și ea un moșulete acolo, care să o enerveze, care să o calce pe nervi, să mă sune și să îmi zică: „Nu îl mai suport pe taică-tău”.  Nu am și eu un moșulete căruia să îi zic: „Băi, tată, uite, nu am timp. Sunt la concerte. Ia și tu mașina și ajută-mă și pe mine. Du-te să faci revizia””, a mai declarat el.

Cum l-a afectat lipsa tatălui pe Dorian Popa

În continuare, Dorian Popa a vorbit și despre cum l-a afectat lipsa tatălui și cât de recunoscător este pentru educația pe care a primit-o de la mama lui.

„Nu am simțit niciodată lipsa figurii paterne din punct de vedere pecuniar, dar am simțit-o din punct de vedere sufletesc și oricât aș umple eu cu bani și cu lucruri de genul ăsta, lipsa se simte din multe puncte de vedere. Mi-ar plăcea acum, că am bani, nu știu… Să îi iau și eu pe amândoi, să zic: „Hai, mă, până la munte.” Să îi văd acolo că se plimbă la aer curat. Nu e la fel când e doar unul și atunci oricât ar spune oamenii că: Da, domne, că dacă nu se mai poate, divorțezi și ești acolo pentru copii.” Băi, nu e așa. Familia e făcută să fie familie, din punctul meu de vedere și atunci hai să facem copii când suntem siguri că putem să îi și creștem măcar până devin adulți, până la 18 ani.

După aceea, desparte-te, fă-ți o mie de amante, o mie de amanți. Nu e nicio problemă, dar până ce un copil nu are 18 ani și dacă nu este crescut până la 18 ani într-o familie completă, ăla e un copil care va fi dereglat. Eu sunt dereglat din anumite puncte de vedere, dar am reușit și îi mulțumesc mamei mele că a reușit prin educație și prin felul în care m-a crescut să suplinesc din alte puncte de vedere, încât să nu devin o persoană care să fie înrăită de carențele pe care le are din familia destrămată”, a povestit Dorian.

Când își va dori Dorian Popa un copil

Dorian Popa nu exclude posibilitatea de a avea un copil, însă spune că acum nu este momentul potrivit. Până nu va avea toate calculele puse la punct, nu se gândește să devină tată.

În momentul în care va apărea little Popa, o să fie momentul în care din toate punctele de vedere și din toate calculele, că din păcate asta e, în mintea mea e matematică și asta mă încurcă de multe ori în viață, că gândesc prea mult… în momentul în care toate pasențele mele vor fi puse la punct, atunci o să fac. Nu pot să merg pe premisa pe care am auzit-o de la oameni, care într-adevăr sunt mai boemi, mai îndrăgostiți: „Lasă, mă, că până îl faci e greu.” Nu e adevărat. E greu și după ce îl faci. E greu până ce e adult”, a concluzionat Dorian Popa.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton