Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa a dezvăluit de ce nu vrea să devină tată prea curând. Ce investiție uriașă pregătește

Dorian Popa a dezvăluit de ce nu vrea să devină tată prea curând. Ce investiție uriașă pregătește
7

de Roxana Mirea,

Dorian Popa nu își dorește să devină tată prea curând, chiar dacă este împreună de 11 ani cu iubita lui, Claudia Iosif. Cântărețul își dorește să exceleze pe plan profesional, iar asta îi ocupă mai tot timpul. În prezent, Dorina Popa este atras de domeniul imobiliarelor și vrea să mai construiască 60 de case.

De ce nu-și dorește Dorian Popa copii acum

Chiar dacă trăiește o poveste de iubire de 11 ani cu iubita lui Claudia Iosif, Dorian Popa nu își dorește să devină tată prea curând. Motivul este unul simplu. Afacerile îi ocupă mai tot timpul cântărețului. Recent, acesta a dezvăluit că nu își dorește să aibă un copil căruia să nu îi poată dedica cât timp își dorește.

„Cel mai bun prieten al meu este nevastă-mea, și asta ar trebui să fie pentru toți cei care au relații. Suntem împreună de 11 ani și, dacă mă gândesc la copil, spun sincer că acum nu simt chestia asta, Dumnezeu nu mi-a trimis încă feeling-ul ăla puternic și cred că, dacă nu simți să n-o faci, că după aia apar alte probleme.

Nu este ușor să crești un copil, Ciprian (n.r. fratele lui) îmi confirmă asta cu vârf și îndesat. Pregătiți să avem un copil suntem, și eu și nevastă-mea, sută la sută, dar acum am prins gustul acestui business și sunt conștient că, atunci când va veni copilul, va trebui să fac niște alegeri. Sunt mulți oameni care spun că sunt pregătiți, fac copii și îi văd o dată la două săptămâni. Eu nu vreau asta. De aia există copii cu carențe în inimă și în suflet. Eu mai ales, venind dintr-o familie destrămată, spun că nu este o decizie pe care o voi lua foarte ușor. Până nu iese ecuația aia uriașă la virgulă, nu se ia decizia”, a declarat Dorian Popa pentru fanatik.ro.

Cat-de-mult-l-a-ajutat-pe-Dorian-Popa-aspectul-fizic-in-cariera..Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dorian Popa, despre afacerea cu imobiliare

Dorian Popa a construit șase case și plănuiește să mai construiască încă șase. Totuși, cântărețul are un plan măreț. El vrea în viitor un cartier rezidențial cu 60 de locuințe.

„Acum mă axez pe noul stil de filmări, cu mici plecări concentrate și extrem de eficiente, în Europa. Mi-am dat seama că oamenii vor să vadă viața și cultura din țările vecine europene.

De asemenea, mă ocup de Hâtz Residence, am deja șase case cu care am ajuns la finisaje, între timp proiectul Hâtz Residence a ajuns de la case la alb la case pe care le voi vinde full mobilate și la cheie. Pe lângă cele șase case mi-am mai cumpărat un teren pentru alte șase, așa că voi avea douăsprezece case pentru început. Planul cel mare, dacă tot vorbim despre exclusivități, este că am găsit un teren de 8000 de metri pătrați și, dacă revenim la normalitate, dacă ieșim din covid și din pericolul unui război nuclear, vreau sa dau drumul la încă 60 de case”, a mai dezvăluit Dorian Popa pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton