Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dorian Popa, dezvăluiri despre noile sale afaceri. Cât costă o casă la cheie în complexul construit de el

Dorian Popa, dezvăluiri despre noile sale afaceri. Cât costă o casă la cheie în complexul construit de el

de Andra Stana,

În ultima perioadă, Dorian Popa a trecut muzica pe planul doi și acordă afacerilor tot timpul său. Rezultatele se văd deja, pentru că vedeta scoate bani atât din activitatea sa pe Youtube și Instagram, dar și din afacerile imobiliare. Câți bani trebuie să scoate din buzunar cineva care vrea o casă în cartierul rezidențial al lui Dorian Popa.

În 2021, Dorian Popa se lăuda că face bani frumoși din social media. Spre exemplu, dintr-o singură postare pe Instagram, în care apare doar un produs, artistul câștigă 3.000 de euro. Pe de altă parte, un clip este plătit cu sume ce pot ajunge și la 5.000 de euro. Profm.ro scrie că sume mai mari, între 5.000 și 10.000 de euro, vin din giveaway-urile pe care le organizează pe pagina lui. Atâți bani dau firmele care vor să se asocieze într-un concurs cu Dorian Popa. Sursa citată mai scrie că un instastory costă 1.500 de euro, în timp ce postările pe Facebook de promovare a unui produs sunt plătite cel mai puțin: cu 1.000 de euro. Și din Tik Tok au început să-i vină bani lui Dorian: în jur de 2.000-3.000 de euro, mai scrie profm.ro.

Dorian Popa și-a investit banii în imobiliare

Lui Dorian Popa îi intră în cont, lunar, zeci de mii de euro. Acesta este motivul pentru care artistul a decis să investească într-un cartier rezidențial de case în Domnești, Ilfov, acolo unde stă și el.

De curând, el a mărturisit cât cere pentru o locuință la cheie, gata mobilată și utilată, de aproximativ 120 de metri pătrați, cu o curte generoasă. Aproape 200.000 de euro trebuie să plătească cei care vor o casă construită de Dorian Popa. Cu toate acestea, influencerul nu a vândut niciuna dintre casele construite.

Dorian le-a povestit celor de la click.ro ce primesc viitorii locatari din complexul său rezidențial.

Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de ‘Gata!’. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc.

Mie îmi place să construiesc. ‘Și când oi vinde!…’, așa îmi spun în fiecare zi când mă stresez pe șantiere. În jurul a 200.000 de euro (prețul unei case -n.r.), mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele„, a declarat Dorian.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton