Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa, în mijlocul unui scandal la concertul său. Declarațiile artistului

Dorian Popa, în mijlocul unui scandal la concertul său. Declarațiile artistului
8

de Roxana Mirea,

Dorian Popa s-a trezit în mijlocul unui scandal. Totul s-a întâmplat la unul dintre concertele sale. Din fericire, incidentul nu a dus la urmări sau la probleme grave. Totul a plecat de la faptul că, după ce a terminat de cântat, fanii l-au luat cu asalt, dorindu-și să facă poze cu el.

Dorian Popa, în mijlocul unui scandal

Dorian Popa a fost implicat într-un scandal la unul dintre concertele lui. Totul s-a petrecut după ce el a terminat de cântat, atunci când fanii l-au luat cu asalt, dorindu-și să facă poze cu el. Sute de persoane și-au dori să facă poze cu Dorian Popa, iar concertul a avut loc pe un teren de fotbal foarte mare.

Artistul și-a dorit să facă poze cu toți fanii lui care și-au dorit acest lucru, timp în care bodyguarzii s-au arătat indignați pentru că era supus unui pericol, iar lor le era foarte greu să gestioneze un astfel de lucru, moment în care s-a iscat un scandal, scrie spynews.ro.

Din fericire, incidentul s-a stins repede, iar Dorian Popa a continuat să facă poze cu fanii lui.

Din păcate, mulțimea este mare, oamenii sunt ușor greu de stăpânit și se mai înging spiritele, dar important este că am reușit să ducem la bun sfârșit misiunea și am făcut poze absolut toți cei care au fost la scenă, pe stadion, la Târgu-Jiu. Da (n.r. că a vrut să facă poze cu fanii), din păcate este un pic cam dificil când stai la poze după concert pentru că nu s-a creat, până acum, o rutină, colegii mei nemaifăcând lucrul acesta. Este un pic greu să reușești să ghidezi, să îndrumi câteva mii de oameni, doar cu o echipă mai mititică”, a spus Dorian Popa la Antena Stars.

Dorian-Popa-a-ramas-fara-carnetul-de-conducere-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dorian Popa: „Scopul scuză mijloacele”

„Normal că au vrut să mă lase să fac poze, doar că este un pic mai greu de gestionat situația și propabil de aceea s-a surmenat situația. Scopul meu, atunci când termin concertul, este să fac poze cu absolut toți fanii care își doresc să facă poze cu mine. Pentru mine, un proverb esențial este: „Scopul scuză mijloacele”. Dacă e nevoie să agităm puțin spiritele ca să putem să reușim să facem poze cu toții, o să facem poze cu toții pentru că eu asta îmi doresc. Iar ce îmi doresc, de cele mai multe ori, încerc să și obțin.

A fost foarte mișto întreg evenimentul pentru că a fost și pe un stadion, iar efectul de stadion este unul care nu poate fi cu ușurință înlocuit. Tinerii au fost foarte mișto. Mie mi se pare relevant ca celor care te susțin în mod 100% necondiționat să le oferi măcar o poză. Dacă nu, chiar și un set de cuvinte și, de ce nu, o ureche care să asculte o poveste. Cât se poate în limita bunului simț și a timpului”, a mai declarat Dorian Popa.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton