Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa, investiție colosală într-o mașină de lux. A ridicat bolidul chiar din fabrică. Cu ce cadouri l-au surprins italienii

Dorian Popa, investiție colosală într-o mașină de lux. A ridicat bolidul chiar din fabrică. Cu ce cadouri l-au surprins italienii
9

de Roxana Mirea,

Dorian Popa a investit o sumă colosală de bani într-o mașină. Este vorba despre un Lamborghini Huracan. Vloggerul a mers personal în Italia, pentru a-și ridica bolidul chiar din fabrica Lamborghini. Acesta a împărtășit momentul cu fanii lui din mediul online.

Cât la costat pe Dorian Popa mașina de lux

Dorian Popa și-a îndeplinit dorința! Acesta a investit 300.000 de euro într-un Lamborghini Huracan. Bolidul a fost comandat la începutul lunii iunie, iar acum vloggerul a mers să ridice mașina chiar din fabrica Lamborghini din Italia. Desigur, Dorian Popa a împărtășit momentul cu fanii lui din mediul online, printr-un videoclip publicat pe canalul personal de YouTube.

dorian-popaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a spus Dorian Popa, potrivit gsp.ro.

Dorian Popa a avut parte de o primire ca la carte, în Italia. Înainte de a intra în posesia mașinii, el a fost așezat pe „tronul Lamborghini” și a urmărit un filmuleț de prezentare alături de staff-ul italienilor. Deisgur, artistul a fost servit cu șampanie, dar a și primit mai multe cadouri. Este vorba despre un kit de îngrijire a mașinii, un ghiozdan Lamborghini, o sticlă de șampanie și un tablou cu cântărețul în mai multe ipostaze lângă noul său bolid.

Având în vedere noua achiziție, Dorian Popa s-a pregătit temeinic pentru momentul în care mașina va ajunge acasă. El și-a renovat garajul în așa fel încât să fie demn de bolidul de lux.

cat-la-costat-pe-dorian-popa-masina-de-lux-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton