Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dorian Popa, investiție de peste 40.000 mii de euro. Ce afacere nouă are artistul

Dorian Popa, investiție de peste 40.000 mii de euro. Ce afacere nouă are artistul

de Redactia Tvmania

De când a început pandemia Dorian Popa încearcă să se reorienteze și să-și investească banii în afcaceri care îi pot aduce venituri mari.

Dorian Popa s-a apucat de o vreme de afaceri imobiliare, despre care de-a lungul ultimelor săptămâni a tot vorbit pe vlogul său. Artistul a făcut acum o nouă investiție caer depășește suma de 40.o00 de mii de euro. 

Dorian a cumpărat pământ în proximitatea casei sale pentru a construi un mic cartier rezidențial care va purta numele „Hâtz Residence”. Este deja la achiziționarea celei de-a treia parcele de pământ în Domnești, unde artistul s-a mutat de o bună perioadă de timp. 

„Acum mergem către notar, este a treia investiție în ceea ce privește pământurile pentru Hâtz Residence. Este o investiție destul de mare, 41.000 de euro. Este 58 de euro mp pentru că, după cum bine știți deja, cumpărăm încă o parcelă de 700 mp. Galopează prețurile în Domnești. Totul decurge foarte bine, Domnești este un sat în plină creștere și dezvoltare economică. Podul mai are puțin și este gata. Abia așteptăm să creștem încă un nivel Domneștiul. Mergem către notar să cumpărăm parcela, am emoții pentru că sunt sume mari de bani cu care nu lucrez zilnic. Ea a treia parcelă de 700 de mp pentru Hâtz Residence”, a declarat Dorian Popa într-un video pe YoutTube.

Dorian Popa s-a vaccinat anti-covid

Momentul vaccinării influencerului a fost postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). Artistul a dorit să transmită un mesaj tuturor românilor care încă nu au ajuns să se vaccineze:

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa…. Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede… De ce să amânăm?”, este mesajul lui Dorin Popa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton