Homepage  / Vedete româneşti

Dorian Popa își deschide o nouă afacere. „A fost 70.000 de euro cu totul”

Dorian Popa își deschide o nouă afacere. „A fost 70.000 de euro cu totul”
6

de Roxana Mirea,

Dorin Popa este pe val! Deși are o carieră de invidiat, el a investit în imobiliare și are planuri mari în acest domeniu. Pe de altă parte, Dorian Popa se pregătește să își deschidă o nouă afacere, în care a investit deja 70.000 de euro.

Ce afacere nouă își deschide Dorian Popa

Dorian Popa construiește case în Domnești, lângă București, iar acum a dezvăluit că își deschide o nouă afacere, tot acolo. Este vorba despre shaormerie, în care a investit deja 70.000 de euro.

„Eu o să deschid shaormeria mea, în Domnești. A fost 70.000 de euro cu totul, shaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet în acești bani. Eu voi angaja oameni care o prepară.

Momentan sunt imaginea unei alte shaormerii. O să lansez vineri shaorma Hâtz, prima shaormă aurie din România, va fi o surpriză. Voi împărți de data aceasta shaorma gratis în Rahova, la Pucheni. Încerc să fac cât mai multe”, a declarat Dorian Popa într-un interviu pentru impact.ro.

Dorian-Popa-a-ramas-fara-carnetul-de-conducere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Dorian Popa, despre afacerea cu imobiliare

La începutul anului, Dorian Popa a cumpărat, tot la Domnești, încă 1.400 de metri pătrați, pentru a mai ridica încă patru case, pe lângă cele șase, pe care se pregătește să le scoată la vânzare.

Casele în curând vor fi scoase la vânzare. Câțiva dintre clienții mei deja au pus însă mâna pe unele dintre ele. În curând, de îndată ce voi termina cu tot ce înseamnă hârțogăraie, pentru că sunt genul de investitor care nu vrea să facă acest pas până ce nu e totul pus la punct, sută la sută. Vreau ca toate actele să fie puse în ordine, în dosărele, pe bibliorafturi, iar atunci când clientul vine, să le deschidă precum cea mai ordonată carte din lume. N-aș putea face față, am oameni care se ocupă de hârtii, pentru că e o întreagă tevatură și trebuie să știi foarte bine mersul lucrurior, ca să nu le amesteci”, a spus Dorian Popa.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton