Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dorian Popa, nevoit să-și amaneteze bijuteriile ca să plătească la un restaurant de fițe in Paris

Dorian Popa, nevoit să-și amaneteze bijuteriile ca să plătească la un restaurant de fițe in Paris

de Redactia Tvmania,

Dorina Popa se laudă cu banii pe care el și Cheluțu, câinele său, îi fac din vlogging, astfel încât te-ai gândi că e imposibil să aibă vreodată probleme cu banii. Ei bine, uneori viața îți joacă feste așa cum nu te aștepți. Poți să fii plin de bani dar... să nu ai cum să plătești masa la restaurant.

Aflat în vacanță la Paris, Dorian s-a dus să mănânce la un restaurant de fițe, unde a avut parte de-o surpriză neplăcută, pe care le-a povestit-o și fanilor săi, ca învățare de minte.

Eram într-un restaurant și când să primesc comanda am văzut că nu aveam bani la mine. Mi-a căzut fața când am văzut că nu merge, pentru că eu nu am portofel la mine, am apple pay pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța. Nu știam cum să fac pentru că dacă luam Uber făceam 40 de minute până la hotel ca să mă duc să-mi iau cardul ca să mă întorc să plătesc. În acel moment nu știam cum să explic că o să mă întorc mâine. Într-un final, după ce l-am sunat pe manager, care nu era aici și care a spus că nu este o problemă, pot să plec acasă, dar să las buletinul și să mă întorc mâine să plătesc.

Și ai fi zis că e suficientă umilință deja, dar nu a fost nici pe departe, deoarece Dorian nu avea nici buletinul la el. Astfel, singura modalitate prin care a putut să plece din restaurant, a fost să-și lase despre amanet lanțul de aur de la gât, pe care l-a recuperat a doua zi, după ce s-a întors cu suma datorată.

Conform Fanatik.ro, firma lui Dorian Popa a reușit în anul fiscal 2021 să aibă o cifră de afaceri de peste 3,2 milioane de lei (peste 640.000 de euro). Profitul pe 2021 a fost, la rândul lui, impresionant deoarece a fost cu peste 50% mai mare decât cel din 2020. Astfel, Dorian Popa a raportat profit de aproape 2,6 milioane de lei, ceea ce înseamnă peste 520.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton